Samsung anunță disponibilitatea comercială a noii seriei Galaxy Z

Samsung anunță disponibilitatea comercială a noii seriei Galaxy Z

Galaxy Z Flip3 și Galaxy Z Fold3 sunt a treia generație de telefoane pliabile lansată de Samsung.

Samsung Electronics anunță disponibilitatea comercială a noilor telefoane Galaxy Z Flip3 și Galaxy Z Fold3, începând de astăzi, 27 august, pe samsung.com/ro și în magazinele partenere.

Cele două telefoane vin cu îmbunătățiri considerabile față de generațiile anterioare: protecția împotriva apei – au certificarea IPX8*, precum și o nouă carcasă de aluminiu – cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată pe un smartphone, împreună cu cel mai dur Corning® Gorilla® Glass Victus™ , care asigură protecție sporită împotriva zgârieturilor și a căzăturilor accidentale.

Galaxy Z Fold3 este telefonul ideal pentru productivitate și multitasking, dar și pentru divertisment; acesta este echipat cu un display de 6.7 inci, pe care vizionarea de conținut și utilizarea aplicațiilor nu a fost nicicând mai ușoară. Pentru prima oară pe seria Galaxy Z, noul Fold oferă funcționalitatea S Pen – utilizatorii pot profita acum de caracteristicile acestuia, care sunt complet optimizate pentru ecranul pliabil.

Galaxy Z Flip3 este telefonul care îmbină design-ul compact cu funcționalitatea – le permite utilizatorilor să-și exprime personalitatea cu ajutorul mai multor opțiuni de culoare și oferă totodată și experiența unui smartphone premium. Ecranul frontal de pe Galaxy Z Flip3 este acum de patru ori mare, facilitând astfel vizualizarea celor mai importante notificări, fără să fie nevoie ca telefonul să fie extins.

Observăm că în ultimii ani apetitul românilor pentru tehnologia premium a crescut, fapt care este confirmat și de precomenzile pentru noile telefoane din seria Galaxy Z. Suntem entuziasmați de interesul acordat acestor noi telefoane, care oferă consumatorilor o experiență mobilă pliabilă de care nu au mai avut parte până acum. Noile Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3 sunt telefoanele cele mai inovatoare pe care Samsung le-a lansat până acum și sperăm ca utilizatorii să fie la fel de entuziasmați ca noi de această lansare”, afirmă Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.

 

Prețul recomandat pentru Galaxy Z Fold3 pornește de 8.899 RON, iar pentru Galaxy Z Flip3 de la 5.199 RON. 

* IPX8 se bazează pe condițiile de testare pentru o scufundare de până la 1,5 metri în apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau piscină. Nu este rezistent la praf.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related