Noi actualizări software pentru Samsung Galaxy Buds2 Pro și seria Galaxy Watch care îmbunătățesc experiența de utilizare a smartphone-ului  

Noi actualizări software pentru Samsung Galaxy Buds2 Pro și seria Galaxy Watch care îmbunătățesc experiența de utilizare a smartphone-ului  

În combinație cu un smartphone Samsung, ultimele actualizări de software ale căștilor și smartwatch-urilor Galaxy le oferă utilizatorilor noi moduri în care să surprindă lumea. 

Noi actualizări de software pentru seria Galaxy Buds2 Pro și Galaxy Watch au fost anunțate astăzi de Samsung Electronics. Acestea le vor oferi utilizatorilor Galaxy din toată lumea șansa de a face un conținut foto-video mai bun.

Camera telefoanelor Galaxy oferă cele mai bune experiențe de fotografie și video și le permit astfel utilizatorilor să creeze, să captureze și să împărtășească cu cei dragi cele mai bune momente din viețile lor. Acum, combinate cu smartwatch-ul sau cu căștile Galaxy, camera primește o îmbunătățire pentru 360 Audio Recording, caracteristica unică care conferă un sunet senzațional conținutului video, precum și o actualizare la Camera Controller, care face zooming-ul mult mai uşor. Aceste actualizări de software reflectă angajamentul continuu al Samsung de a oferi utilizatorilor săi cele mai bune experiențe pe device-urile sale.

 

Înregistrare audio 360: surprindeți lumea așa cum o auziți

Noua funcție de înregistrare audio 360[1] le permite utilizatorilor să capteze sunetul pe video, exact așa cum îl aud. Conectând Galaxy Buds2 Pro cu un smartphone Galaxy, oricine poate filma ca un profesionist și poate captura sunet realist și de înaltă calitate oriunde și oricând, fără a fi nevoie de echipamente profesionale voluminoase suplimentare. Funcția de 360 Audio Recording folosește un microfon din fiecare cască, plasând spectatorii în centrul unei mulțimi de la un festival sau lângă un pârâu din mijlocul unei păduri. Utilizatorii pot reda un videoclip pe dispozitivul lor sau pe un canal de social media pentru a auzi sunete reale, ce creează o experiență cu adevărat imersivă.

Înregistrarea audio 360 este prima caracteristică a liniei Galaxy care folosește LE Audio, un nou standard audio Bluetooth avansat. Această nouă tehnologie vine cu o calitate audio mai bună, precum și o latență și o durată de viață a bateriei îmbunătățite. Pe lângă muzica care se aude mult mai bine, LE Audio mărește de asemenea spectrul de experiențe audio pentru a oferi sunete mai complexe și mai bogate, care pot fi împărtășite cu alții. Acum, LE Audio aduce înregistrarea binaurală pe Galaxy Buds2 Pro – profitând de ambele microfoane, din stânga și din dreapta, în același timp. Atunci când se conectează cu Buds2 Pro cu un Galaxy Z Flip4 sau Fold4, utilizatorii sunt atrași în moment, beneficiind de un audio stereo de înaltă calitate, precum și de un video de înaltă calitate.

 

Camera Controller: Imortalizează cadrul perfect direct de la încheietura mâinii

Fotografia și filmarea cu smartphone-urile Galaxy sunt despre menținerea controlului creativ în orice situație. Un exemplu este aplicația Camera Controller de pe Galaxy Watch, care le permite utilizatorilor să controleze camera telefonului direct de la încheietura mâinii. O nouă actualizare, care va fi disponibilă în curând pentru seriile Galaxy Watch5 și Watch4, adaugă posibilități de zoom la Camera Controller[2], extinzând experiența de fotografie Galaxy cu conectivitatea smartphone-urilor Galaxy și a Galaxy Watch. Acum, utilizatorii pot controla la distanță zoom-ul camerei telefonului prin ecranul ceasului sau prin rotirea bezel-ului – perfect pentru a face poze în grup sau selfie-uri solo de la distanță, nemaifiind nevoie ca utilizatorii să verifice pe telefonul mobil cadrul perfect.

 

Disponibilitate

Noua caracteristică de 360 Audio Recording va fi lansată progresiv pe Galaxy Buds2 Pro și Galaxy Z Flip4 și Z Fold4 prin intermediul actualizărilor de software, începând de astăzi[3]. Camera Controller actualizată va fi disponibilă pe Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 și Watch4 Classic începând din 2 februarie[4]. Aceste noi caracteristici au rolul de a asigura sinergii mai puternice cu noile capacități de fotografie ale Galaxy, oferind astfel experiențe de utilizare mult îmbunătățite.

Puteți afla mai multe detalii despre noul smartphone Galaxy pe data de 1 februarie, începând cu ora locală 20:00, în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked, care va fi transmis LIVE direct pe Samsung.com, Samsung Newsroom România sau pe canalul de YouTube al Samsung.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

[1] Funcția va fi disponibilă pe Galaxy Buds2 Pro asociat cu un smartphone Galaxy care rulează One UI 5.0 sau o versiune ulterioară cu suport LE Audio, inclusiv Galaxy Z Filp4, Z Fold4 și viitoarele smartphone-uri Galaxy. Necesită instalarea celor mai recente versiuni de software ale smartphone-ului Galaxy și dispozitivelor Galaxy Buds. Pentru a activa funcția, accesați aplicația Samsung Camera > atingeți Setările camerei după selectarea Mod video > atingeți Opțiuni video avansate > activați Înregistrarea audio 360.
[2] Funcția va fi disponibilă pe Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 și Watch4 Classic atunci când este asociată cu un smartphone Galaxy care rulează One UI 5.1 sau o versiune ulterioară cu suport pentru aplicația Camera Controller. Necesită instalarea celei mai recente versiuni de software prin aplicația Galaxy Wearable.
[3] Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator, model și smartphone-ul asociat. Actualizarea va fi disponibilă inițial pe versiunile Bluetooth și va fi lansată ulterior în versiunile LTE.
[4] Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator, model și smartphone-ul asociat. Actualizarea va fi disponibilă inițial pe versiunile Bluetooth și va fi lansată ulterior în versiunile LTE.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related