#TogetherChallenge pe Galaxy Watch: atinge 100.000 de pași în 10 zile cu Samsung Health

#TogetherChallenge pe Galaxy Watch: atinge 100.000 de pași în 10 zile cu Samsung Health

Toți utilizatorii de Galaxy Watch, indiferent de generație, pot participa în cadrul provocării #TogetherChallenge accesând aplicația Samsung Health. 

Samsung Electronics, prin intermediul aplicației Samsung Health, lansează un nou challenge pentru posesorii ceasurilor Galaxy Watch, încurajând astfel un stil de viață activ și sănătos. Într-un efort colectiv, la nivel international, compania își propune să promoveze adoptarea unor obiceiuri sănătoase și a unui stil de viață mai activ prin intermediul acestei provocări. Together Challenge reunește avantajele tehnologiei și progresul personal în ceea ce privește obiectivele de sănătate, astfel încât activitatea fizică să devină una plăcută, realizată la unison cu prieteni sau alți fani Galaxy din întreaga lume.

Challenge-ul va începe oficial astăzi, 22 august, și va dura până pe 31 august, fiind disponibil prin intermediul aplicației Samsung Health. Acesta va invita utilizatorii să atingă un obiectiv zilnic de 10.000 pași, care înseamnă 100.000 pași cumulat în cele 10 zile. Utilizând aplicația Samsung Health, participanții își pot monitoriza și urmări cu ușurință progresul pe parcursul challenge-ului, și pot încorpora astfel în mod practic funcționalitățile ceasurilor în efortul lor de a adopta un stil de viață mai activ și mai echilibrat.

„Într-o lume cu un ritm de viață tot mai alert și solicitant, ceasurile Galaxy Watch și aplicația Samsung Health sunt partenerii perfecți pentru starea noastră de bine. Cu ajutorul lor ne educăm și îmbunătățim obiceiurile zilnice într-un mod cât mai simplu, și totodată eficient. Tehnologia este un aliat indispensabil în monitorizarea parametrilor importanți pentru starea noastră de sănătate, fie că vorbim de ritmul cardiac, nivelul de stres de zi cu zi sau calitatea somnului. Toate aceste aspecte urmărite și optimizate ne ajută să ne îmbunătățim calitatea generală a vieții, să ne cunoaștem mai bine și să îmbinăm cu mai multă grijă activitățile dintr-un program de zi aglomerat pentru a ne atinge obiectivele personale de bunăstare și sănătate.”, declară Simona Panait, Director de Marketing, Samsung Electronics România & Bulgaria.

Samsung Health este disponibil pe toate telefoanele Galaxy, inclusiv pe ceasurile Galaxy Watch, și reprezintă conexiunea ideală dintre tehnologie și evaluarea stării de sănătate a utilizatorului.

Utilizatorii care finalizează Together Challenge cu brio, atingând obiectivul de 100.000 de pași în 10 zile vor primi la final un cod de reducere de 10% pentru achiziționarea celui mai nou model de smartwatch de la Samsung (Galaxy Watch6), începând cu data de 1 septembrie 2023.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a produselor de tip wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related