Primul Galaxy Watch FE facilitează accesul și mai multor utilizatori la tehnologia avansată de monitorizare a sănătății de la Samsung

Primul Galaxy Watch FE facilitează accesul și mai multor utilizatori la tehnologia avansată de monitorizare a sănătății de la Samsung

Galaxy Watch FE oferă informații detaliate asupra sănătății și experiențe conectate Samsung Galaxy într-un design elegant.

Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea noului Galaxy Watch FE[1], o nouă adiție la gama de smartwatch-uri Samsung, concepută pentru a extinde experiența avansată și holistică de wellness a Samsung către și mai mulți utilizatori. Încorporând performanța hardware revoluționară și funcțiile avansate de monitorizare[2] a sănătății și fitness-ului ale Galaxy Watch, Galaxy Watch FE se remarcă printr-un design elegant și rezistent. Acest nou smartwatch este ideal pentru cei care doresc să își înceapă călătoria către îmbunătățirea stării generale de bine, oferind informații cuprinzătoare.

 "La Samsung, ne străduim să oferim capacități de monitorizare a sănătății și fitness-ului cât mai multor oameni din întreaga lume, ajutându-i să facă schimbările necesare pentru a-și îmbunătăți starea de bine zilnic și să își atingă obiectivele. De asemenea, suntem entuziasmați să adăugăm noul Galaxy Watch FE la portofoliul nostru de dispozitive purtabile, oferind cât mai multor oameni acces la sugestii și observații personalizate asupra sănătății, dându-le motivația necesară de a rămâne într-o formă fizică cât mai bună zi de zi", a declarat Junho Park, VP and Head of the Galaxy Ecosystem Product Planning Team, Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.

 

Eleganță și durabilitate motivante pentru o stare de bine zilnică

Galaxy Watch FE, disponibil într-o dimensiune de 40mm, oferă o estetică îmbunătățită bazată pe designul iconic al seriei Galaxy Watch. Este disponibil în trei culori – Black, Pink Gold și Silver – cu noi curele de ceas[3] ce prezintă cusături albastre și portocalii distincte, înfrumusețând designul și oferind un dispozitiv elegant care completează orice ținută. În plus, Galaxy Watch FE oferă o varietate de noi interfațe de ceas care permit utilizatorilor să-și personalizeze ceasul, în timp ce one-click band facilitează schimbarea curelii pentru a se potrivi cât mai bine cu stilul fiecăruia. Galaxy Watch FE dispune de Sapphire Crystal glass, oferind o rezistență superioară în timp și protecție împotriva zgârieturilor pe durata utilizării zilnice. 

 

Fiecare zi mai sănătoasă și mai motivantă

Echipat cu avansatul senzor BioActive de la Samsung, Galaxy Watch FE oferă o serie de funcții puternice de fitness și wellness care furnizează sfaturi personalizate și practice pe tot parcursul zilei. Pentru a susține un somn cât mai bun, Galaxy Watch FE oferă o varietate de funcții avansate de somn[4], de la monitorizarea tiparelor de somn la coaching[5], și ajută la crearea unui mediu propice de somn[6]. În plus, utilizatorii pot monitoriza sănătatea completă a inimii cu un set special de funcții de monitorizare a sănătății inimii. Galaxy Watch FE transmite o alertă HR atunci când detectează ritmuri cardiace anormal de ridicate sau scăzute și pune la dispoziție funcția de Notificare a Ritmului Cardiac Neregulat (IHRN)[7] pentru a monitoriza proactiv ritmurile cardiace specifice pentru fibrilația atrială (Afib). În plus, utilizatorii pot obține o înțelegere mai profundă a sănătății inimii lor prin monitorizarea tensiunii arteriale[8] și ECG[9].

Utilizatorii pot urmări mai mult de 100 de antrenamente diferite odată cu progresul lor direct de la încheietura mâinii. Pentru pasionații de alergare, analiza avansată a alergării îi ajută pe utilizatori nu doar să își monitorizeze performanța generală pentru a-și maximiza eficiența, ci poate oferi și sugestii și îndrumări necesare pentru a preveni leziunile, astfel încât să poată avansa în obiectivele stabilite. Pentru o experiență de alergare cât mai optimă, Personalized Heart Rate Zone[10] ajută utilizatorii să își stabilească propriile obiective bazate pe capacitățile lor fizice.

Galaxy Watch FE ajută utilizatorii să-și atingă obiectivele de sănătate și să rămână motivați. Body composition[11] oferă date complete despre corp și fitness prin intermediul unor indicatori speciali pentru a urmări progresul. În plus, utilizatorii pot primi mesaje motivaționale pe parcursul călătoriei lor de wellness pentru a continua să-și îmbunătățească progresul.

 

Experiențe susținute de ecosistemul Galaxy [12]

La fel ca în cazul fiecărei serii Galaxy Watch, FE oferă experiențe conectate fără probleme între dispozitivele Samsung Galaxy. Utilizatorii pot localiza rapid și ușor telefonul când acesta este deconectat de ceas cu funcția Find My Phone[13]. De asemenea, utilizatorii pot controla de la distanță camera smartphone-ului Samsung cu funcția Camera Controller[14] pentru a schimba modul, unghiul sau pentru a da zoom direct de la încheietura mâinii. Galaxy Watch FE permite Samsung Wallet[15], ceea ce înseamnă că utilizatorii pot plăti achizițiile direct cu ceasul, având acces chiar și la alte documente de identificare, precum permisul de conducere sau cardul de student, totul pe ceasul lor inteligent pentru un portofel digital cu adevărat complet.

 

Disponibilitate [16]

Galaxy Watch FE va fi disponibil la nivel global începând cu vara aceasta.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. 

[1] Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, model și smartphone-ul asociat. Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, incluzând, dar fără a se limita la, beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capacitățile produsului, sunt supuse modificărilor fără notificare prealabilă.
[2] Destinat exclusiv scopurilor generale de wellness și fitness. Nu este destinat utilizării în detectarea, diagnosticarea, tratamentul, monitorizarea sau gestionarea oricărei afecțiuni medicale sau boli. Orice informație legată de sănătate accesată prin intermediul dispozitivului și/sau aplicației nu ar trebui tratată ca sfat medical. Utilizatorii ar trebui să caute orice sfat medical de la un medic. Anumite caracteristici pot varia în funcție de piață, operator sau dispozitivul asociat.
[3] Vândut separat. Disponibilitatea curelelor de ceas poate varia în funcție de piață sau operator.
[4] Funcțiile de somn sunt destinate exclusiv scopurilor generale de wellness și fitness. Măsurătorile sunt doar pentru referința personală. Vă rugăm să consultați un profesionist medical pentru sfaturi.
[5] Necesită date de somn de cel puțin 7 zile, inclusiv 2 zile libere.
[6] Disponibil pe dispozitivele inteligente înregistrate în SmartThings. Necesită cea mai recentă versiune a aplicațiilor mobile Samsung Clock și SmartThings.
[7] Funcția IHRN este disponibilă doar în anumite piețe. Disponibil pe dispozitive Wear OS, versiunea 4.0 sau ulterior. Nu este destinată să ofere o notificare la fiecare episod de ritm cardiac neregulat sugestiv pentru AFib și absența unei notificări nu este destinată să indice absența unui proces de boală. Nu este destinat utilizatorilor cu alte aritmii cunoscute. Funcțiile sunt suportate prin intermediul aplicației Samsung Health Monitor. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau dispozitiv. Din cauza restricțiilor de pe piață în obținerea aprobării/înregistrării ca Software ca Dispozitiv Medical (SaMD), funcționează doar pe ceasuri și smartphone-uri achiziționate în piețele în care serviciul este disponibil în prezent (cu toate acestea, serviciul poate fi restricționat atunci când utilizatorii călătoresc în piețe care nu oferă servicii). Această aplicație poate fi utilizată doar pentru măsurători la vârsta de 22 de ani și peste.
[8] Funcția de măsurare a tensiunii arteriale este disponibilă doar în anumite piețe. Pentru a asigura acuratețea, utilizatorii ar trebui să calibreze dispozitivul lor la fiecare patru săptămâni cu un manșon tradițional pentru tensiunea arterială. Funcția de măsurare a tensiunii arteriale nu poate diagnostica hipertensiunea, alte condiții sau verifica semnele unui atac de cord. Nu este destinată să înlocuiască metodele tradiționale de diagnostic sau tratament de către un profesionist medical calificat.
[9] Funcția ECG este disponibilă doar în anumite piețe. Nu este destinată să înlocuiască metodele tradiționale de diagnostic sau tratament. Funcția nu este destinată utilizatorilor cu aritmii cunoscute în afara AFib-ului. Utilizatorii nu ar trebui să interpreteze sau să ia acțiuni clinice pe baza rezultatelor dispozitivului fără consultarea unui profesionist medical calificat.
[10] Pentru a actualiza intervalele fiecărei zone de ritm cardiac pentru alergare în funcție de capacitățile cardiopulmonare, este necesar să alergați în aer liber mai mult de 10 minute cu o viteză constantă de 4 km/h sau mai mare.
[11] Body composition nu ar trebui utilizată dacă aveți un stimulator cardiac implantat sau alte dispozitive medicale implantate, sau dacă sunteți însărcinată. Rezultatele măsurătorilor pot să nu fie precise dacă aveți sub 20 de ani. Destinat exclusiv scopurilor generale de wellness și fitness.
[12] Disponibilitatea anumitor aplicații/caracteristici poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitivul conectat.
[13] Funcția necesită ca ceasul utilizatorului să fie cuplat cu telefonul lor și să fie conectat la același cont Samsung. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și de dispozitivul conectat.
[14] Controlerul Camerei este suportat pe Galaxy Watch4 și modelele de Galaxy Watch ulterioare lansate când sunt cuplate cu seria Galaxy S9 și ulterioare. Funcția de zoom a Controlerului Camerei este disponibilă pe seria Samsung Galaxy Watch4 și modelele de Galaxy Watch ulterioare lansate care sunt cuplate cu un smartphone Galaxy S series, Galaxy Note series și Galaxy Z series care rulează One UI 5.1 sau o versiune superioară, cu suport pentru Controlerul Camerei.
[15] Disponibilitatea Samsung Wallet și a caracteristicilor sale poate varia în funcție de piață și de smartphone-ul cuplat.
[16] Disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau operator. Modelele suportate, culorile, dimensiunile și benzile pot varia în funcție de piață sau operator.
[17] Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de piață.
[18] Măsurat fără senzorii de sănătate.
[19] Măsurat fără curea.
[20] Durata reală a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, modelele de utilizare și alte factori.
[21] Wear OS Powered by Samsung funcționează cu telefoane care rulează cea mai recentă versiune de Android (cu excepția versiunii Go și telefoanelor fără Google Play Store). Caracteristicile suportate pot varia între platforme și piețe, iar compatibilitatea poate fi supusă modificărilor.
[22] Conectivitatea LTE este disponibilă doar în modelele LTE.
[23] Galaxy Watch FE este rezistent la apă până la 50 de metri adâncime timp de 10 minute conform clasificării 5ATM. Nu este potrivit pentru scufundări sau activități sub presiune ridicată a apei. Dacă dispozitivul sau mâinile sunt ude, acestea trebuie uscate complet înainte de manipulare. Galaxy Watch FE oferă protecție împotriva intrării (IP68) împotriva prafului și a apei dulci până la maxim 1,5 metri timp de până la 30 de minute. Consultați manualul de utilizare pentru informații suplimentare, inclusiv instrucțiuni de îngrijire/utilizare.
[24] Activarea dispozitivului este disponibilă doar după conectarea la un smartphone care suportă Serviciile Mobile Google. Dispozitivele compatibile pot varia în funcție de piață, operator sau marcă de dispozitiv.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related