Galaxy AI vine pe noul Galaxy Watch pentru o monitorizare a sănătății mai motivantă și personalizată

Galaxy AI vine pe noul Galaxy Watch pentru o monitorizare a sănătății mai motivantă și personalizată

La începutul acestui an, Samsung a inaugurat noua eră a AI-ului pe smartphone, odată cu lansarea seriei Galaxy S24, și s-a angajat să introducă Galaxy AI[1] pe o gamă mai largă de dispozitive. Fidelă acestei promisiuni, Samsung aduce acum Galaxy AI și pe Galaxy Watch, îmbunătățind caracteristicile sale populare de sănătate. Îmbinând puternicul AI integrat pe dispozitive cu aplicația Samsung Health, Samsung este pe cale de a crea unele dintre cele mai sigure și personalizate experiențe de sănătate de până acum.

 

Inteligență avansată pentru analize mai cuprinzătoare și un plus de motivație

Samsung și-a propus să ofere o experiență avansată de sănătate și wellness, utilizând informații semnificative și acționabile pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine propriile tipare de sănătate. Acum, îmbinând Galaxy AI cu Samsung Health, noile funcții de sănătate le vor oferi perspective mai cuprinzătoare asupra sănătății, precum și încurajări motivaționale pentru a-și îmbunătăți starea de bine zilnică. Cu Energy Score[2], aceștia pot obține o înțelegere mai bună a stării lor zilnice printr-o analiză integrată a metricilor de sănătate personală, precum timpul de somn, consistența timpului mediu de somn, consistența orelor de culcare și trezire, activitatea din ziua anterioară, ritmul cardiac în timpul somnului și variabilitatea ritmului cardiac[3], pentru a-i ajuta să facă față mai bine întregii zile. În plus, Wellness Tips [4] îi ajută să-și atingă obiectivele personale de sănătate, oferind perspective, sfaturi motivaționale și îndrumări bazate pe obiectivul specific pe care își doresc să-l atingă.

 

Precizie și acuratețe mai mare

Metricile de sănătate precise și cuprinzătoare sunt fundamentale pentru a oferi cele mai bune experiențe inteligente de sănătate. Algoritmii de sănătate îmbunătățiți și instrumentele avansate de monitorizare vor oferi perspective mai holistice, personalizate și acționabile atunci când sunt îmbinate cu AI. Și, pentru că o sănătate bună începe cu un somn odihnitor, Samsung îmbunătățește algoritmul AI pentru somn, oferind informații suplimentare detaliate despre calitatea somnului. Indicatorii de somn adăugați recent pentru Sleep Insights oferă utilizatorilor o analiză mai aprofundată și precisă a calității somnului, astfel încât aceștia să poată înțelege mai bine tiparele de somn și să își construiască obiceiuri mai sănătoase. Acești indicatori adăugați includ mișcările din timpul somnului, latența somnului, ritmul cardiac și rata respiratorie în timpul somnului, în plus față de metricile deja existente, precum orele de sforăit, nivelul de oxigen din sânge și ciclul de somn.

Noile caracteristici de fitness oferă măsurători inteligente și fără efort ale capacității fizice pentru un antrenament mai personalizat, acestea fiind în mod obișnuit furnizate de echipamente extrem de avansate. În plus față de cele cinci niveluri ca intensitate de alergare ale Personalized Health Rate Zone, noile metrici detaliate Aerobic Threshold (AT) / Anaerobic Threshold (AnT) Heart Rate Zone[5] susțin o alergare eficientă, analizând rapid performanța. De asemenea, cicliștii pot calcula cu ușurință metricile Functional Threshold Power (FTP) în doar 10 minute[6] și se pot antrena ca adevărați profesioniști folosind un index de putere personalizat bazat pe analiza datelor AI pentru a maximiza performanța. Instrumentele de monitorizare a fitness-ului îi ajută pe utilizatori, de asemenea, să își urmărească antrenamentele și progresul cu o mai mare ușurință. Cu noul Workout Routine, utilizatorii pot îmbina diverse exerciții pentru un antrenament personalizat și pot trece la următorul exercițiu fără a se opri. De asemenea, aceștia pot rămâne motivați și își pot urmări progresul atunci când aleargă sau pedalează folosind Race[7], care compară performanța actuală cu cea anterioară pe aceleași rute.

„Extinzând puterea Galaxy AI în întregul nostru ecosistem, ne propunem să deschidem noi posibilități cu experiențe optimizate și conectate, care oferă utilizatorilor o personalizare și inteligență mai mare. Introducerea Galaxy AI pe Galaxy Watch este doar începutul acestui proces și abia așteptăm să prezentăm și mai multe integrări în întregul nostru portofoliu Galaxy foarte curând”, a declarat Junho Park, VP and Head of the Galaxy Ecosystem Product Planning Team, MX Business, Samsung Electronics.

Aceste noi funcții vor fi disponibile pe următoarea gamă Galaxy Watch prin intermediul One UI 6 Watch, care va fi disponibil mai târziu în acest an. Un număr limitat de utilizatori Galaxy Watch vor avea acces mai devreme la programul beta[8] începând din iunie. Acesta este doar un mic exemplu din ceea ce am pregătit pentru utilizatorii noștri și abia așteptăm să arătăm întreaga putere a Galaxy AI atunci când va fi integrată cu upgrade-urile hardware avansate care vor veni pe noua serie Galaxy Watch. Rămâi cu ochii pe noi pentru mai multe informații.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. 

[1] Autentificarea în contul Samsung poate fi necesară pentru anumite funcții Samsung AI. Samsung nu oferă niciun fel de promisiuni, asigurări sau garanții cu privire la acuratețea, completitudinea sau fiabilitatea rezultatelor furnizate de funcțiile AI. Disponibilitatea funcțiilor Galaxy AI poate varia în funcție de modelul dispozitivului. Funcțiile Galaxy AI vor fi oferite gratuit până la sfârșitul anului 2025 pe dispozitivele Samsung Galaxy compatibile. Diferiți termeni pot fi aplicați pentru funcțiile AI furnizate de terțe părți.
[2] Destinat exclusiv scopurilor generale de wellness și fitness. Disponibil pe telefoane Android (sistem de operare Android 10 sau mai nou) și necesită aplicația Samsung Health (v6.27 sau mai nou). Este necesară autentificarea în contul Samsung. Pentru a verifica scorul energetic, datele de sănătate monitorizate de Galaxy Watch (Galaxy Watch4 sau o serie Galaxy Watch lansată ulterior) trebuie să fie sincronizate cu aplicația Samsung Health. Este necesară cel puțin activitatea din ziua anterioară și datele privind somnul și ritmul cardiac din timpul somnului.
[3] Nu este destinat să înlocuiască metodele tradiționale de diagnostic sau tratament.
[4] Disponibil pe telefoane Android (sistem de operare Android 10 sau mai nou) și necesită aplicația Samsung Health (v6.27 sau mai nou). Este necesară autentificarea în contul Samsung. Nu este destinat pentru utilizare în detectarea, diagnosticarea sau tratamentul oricărei afecțiuni medicale. Rezultatul este doar pentru referința personală. Te rugăm să consulți un specialist medical pentru sfaturi.
[5] Personalizarea Zonei de Ritm Cardiac este activată atunci când selectezi activitatea de alergare în aer liber. Este necesar să alergi constant timp de mai mult de 10 minute cu viteze de minim 4 km/h sau mai mari.
[6] Pentru a măsura FTP-ul personalizat, telefonul Galaxy trebuie să fie conectat la un contor de putere. Pentru a calcula un FTP mai precis, este necesar să conectați Galaxy Watch la un smartphone. FTP-ul este calculat atunci când antrenamentul are loc la un nivel de intensitate mediu până la ridicat timp de mai mult de 4 minute, cu contorul de putere pentru bicicletă atașat la bicicletă. Utilizând învățarea automată, cu cât utilizatorii se antrenează mai mult, cu atât valorile FTP vor fi calculate mai precis și personalizat. Contorul de putere pentru ciclism se vinde separat. Durata tradițională a analizei FTP pe echipament profesional este în medie de până la 1 oră.
[7] Competiția este disponibilă doar pentru alergare în aer liber și ciclism în aer liber. Pentru măsurători comparative, este necesar să alergați pe același traseu ca și traseul pre-generat. Utilizatorii pot compara selectând una dintre înregistrările dintr-o perioadă de până la 14 zile în urmă. Compararea înregistrărilor prin intermediul Competiției este disponibilă doar atunci când începeți de la aceeași locație ca și punctul de start al înregistrării anterioare. Aceasta va fi convertită automat în modul de alergare, dacă punctele de start sunt diferite.
[8] Programul beta One UI 6 Watch va fi disponibil utilizatorilor de Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic din Statele Unite și Coreea prin intermediul aplicației Samsung Members.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related