Dulux Romania a adus culoare in Ploiesti marcand debutul proiectului Let’s Colour in Romania

Dulux Romania a adus culoare in Ploiesti marcand debutul proiectului Let’s Colour in Romania

Timp de 2 zile orasul Ploiesti a gazduit prima actiune din Romania desfasurata sub umbrela Let’s Colour. Activitatea - Let’s Colour Walls of Connection - initiata de Dulux Romania, parte a grupului Akzo Nobel, in parteneriat cu Asociatia MasterPeace Ro a adus impreuna peste 40 de elevi si voluntari din judetul Prahova care au transformat un zid de 10 metri patrati intr-o adevarata opera de arta.

Let’s Colour Walls of Connection este o actiune globala prin care Akzo Nobel impreuna cu MasterPeace isi unesc fortele pentru a vopsi 100 de ziduri din intreaga lume. Actiunea isi propune sa inspire si sa energizeze peste 40 de orase din dorinta de a le face mai placute, mai vesele. Cu putina vopsea si multa creativitate, artisti impreuna cu membri ai comunitatilor se intalnesc si lucreaza impreuna ca sa dea culoare oraselor vopsind in culorile pacii aproximativ 100 de ziduri. Zidurile devin astfel instrumente de inspiratie si mijloace de conexiune intre membrii comunitatii. In fiecare oras tinerii vor picta si vor crea impreuna simboluri ale pacii, facand astfel parte dintr-un proiect global cu impact asupra a zeci de mii de oameni.

Potrivit declaratiilor organizatorilor, unul dintre motivele pentru care orasul Ploiesti a fost ales ca debut il reprezinta trecutul orasului din perioada comunista. Desi a trecut mult timp, reminescente ale regimului se mai regasesc inca in arhitectura cladirilor, a fabricilor si centralelor electrice. In plus, locatia zidului care a fost imbracat in culori vii are si ea un rol important. S-a ales in mod special acest loc pentru ca in apropiere se afla un liceu, iar prin aceasta alegere organizatorii isi doresc sa inspire tanara generatie sa fie creatoarea unei lumi mai optimiste, frumoase si colorate.

Ne dorim sa transformam peretii, care in general au rolul de a separa, intr-un mijloc de a alatura, de a uni comunitatile. Peretii, zidurile care sunt gri, cenusii, triste de cele mai multe ori devin opere de arta, simboluri ale optimismului si, in cazul de fata, si o emblema a pacii. Credem cu tarie in puterea culorilor de a-ti influenta viata si s-a ajuns la concluzia ca daca trebuie, atunci vopsim 100 de ziduri din intreaga lume ca sa unim comunitati si sa aducem mai multe zambete” a declarat Marius Pintea, Manager general al Akzo Nobel Romania.

Video:

Acesta este prima activitate cu care proiectul umbrela Let’s Colour intra si in Romania. Prin Let’s Colour, la nivel global, Akzo Nobel se implica in viata comunitatilor sprijinind prin donarea de vopsea organizatiile nonguvernamentale, asociatiile sau orice alt proiect care urmareste sa dea culoare, sa infrumuseteze si sa creeze comunitati vesele si optimiste, frumoase si colorate in care sa-ti doresti sa traiesti, care sa te bucure constant.

Akzo Nobel este unul dintre cei mai mari producatori de vopsele si lacuri la nivel mondial si un producator major de substante chimice de specialitate. Avand sediul central in Olanda, Amsterdam, Akzo Nobel opereaza in peste 80 de tari si are peste 50.000 de angajati. Akzo Nobel Coatings Romania a fost infiintat in anul 2007. Dulux (vopsea lavabila) face parte dintre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Akzo Nobel cu care grupul este prezent in Romania, alaturi de Sadolin (lacuri pentru tratarea lemnului) si Hammerite (vopsea pentru metale). Pentru pastrarea nivelului calitativ, toate produsele Akzo Nobel se importa din Marea Britanie, Polonia si Ungaria.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related