World Class AFI Cotroceni este noua destinație pentru antrenamente de pe harta Bucureștiului

World Class AFI Cotroceni este noua destinație pentru antrenamente de pe harta Bucureștiului

World Class Romania, lider de piaţă în industria de health&fitness autohtonă, își extinde rețeaua de centre de fitness la 22 de cluburi în București și la 31 la nivel național, în urma achiziției clubului Pure Health & Fitness, fost Pure Jatomi.

Situat în partea de vest a Capitalei, în cadrul centrului comercial AFI Cotroceni, clubul se întinde pe o suprafață totală de peste 1.818 de metri pătrați, punând la dispoziția clienților un studio de aerobic și unul de cycling, precum și zone de functional training. Clubul va intra în perioada urmatoare într-un proces de rebranding, iar membrii vor avea acces la rețeaua extinsă începând cu data de 14 iunie.

"Suntem încântați să le oferim clienților noștri, din partea de vest a Bucureștiului, accesul la mai multe cluburi, alături de servicii de înaltă calitate, echipamente de ultimă generație și antrenori certificați internațional. De asemenea, le urăm bun-venit membrilor clubului Pure Health & Fitness în cea mai mare comunitate de fitness din România. Această achiziție este în linie cu misiunea noastră de a îmbunătăți stilul de viață al oamenilor din România, oferindu-le inspirația și motivația de a fi mai activi, mai des", a declarat Kent Orrgren (CEO World Class România)

.

 

Membrii World Class România pot alege dintre cele șase tipuri de abonamente anuale: Basic, Bronze, Silver, Gold, Platinum și W. Această structură de abonamente își propune să le ofere atât clienților existenți, cât și celor noi, oportunitatea de a accesa serviciile și facilitățile oferite de întreaga rețea World Class România, în funcție de nevoile acestora.

World Class AFI Cotroceni va fi inclus în categoria de abonament Bronze. Abonamentele la clubul Pure Health & Fitness, care sunt încă active, devin locale (categoria Basic), oferind access doar la World Class AFI Cotroceni, membrii având opțiunea de upgrade la oricare dintre nivelurile superioare.
Clubul este deschis zilnic, în intervalul orar 06:00-23:00, de luni până vineri, și între orele 08:00-22:00, sâmbăta și duminica.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related