World Class, cea mai mare rețea de health&fitness din România, deschide un nou club în viitorul centru de afaceri Expo Business Park din București

World Class, cea mai mare rețea de health&fitness din România, deschide un nou club în viitorul centru de afaceri Expo Business Park din București

World Class aduce conceptul #BeHealthy mai aproape de români, printr-un plan strategic de extindere.

Tendința ascendentă de creștere din industria de health si fitness, pe un continent puternic dominat de Occident în ceea ce privește dezvoltarea programelor de health, wellness & fitness, arată că Europa de Est se află pe drumul cel bun și că soluțiile apărute pe piață au început să-și valorifice potențialul.

World Class România, cea mai mare rețea de health&fitness din țară, își construiește strategia de extindere bazată pe dinamica pozitivă a pieței și vizează până la sfârșitul anului 2018 mai mult de 60.000 de abonați activi în cele 31 de cluburi deschise la nivel național. În plus, două cluburi noi se vor deschide în această toamnă în București, World Class AfiTech și World Class Veranda, iar în 2019 încă unul la Cluj – World Class Record Park.

Pentru anul 2019, World Class anunță deschiderea celui de-al 35-lea club de health&fitness, World Class Expo Park, într-un nou campus de birouri care va fi inaugurat în a doua jumătate a anului 2019 pe Bulevardul Expoziției, București. Locația a fost aleasă strategic pentru a fi mai aproape de un număr mare de români care lucrează sau locuiesc în zonă și a transforma World Class în al treilea cel mai important loc din viața lor, după familie și serviciu. Clubul va fi încadrat în categoria Bronz, va acoperi o zonă generoasă de 1.480 de metri pătrați și va include o zonă de antrenament funcțional, un studio de aerobic, un studio de cycling și săli pentru clase de group fitness. Clubul va fi echipat cu cele mai recente și mai performante echipamente de fitness și va avea o echipă puternică de instructori dedicați și antrenori personali.

Cu această inaugurare, World Class acoperă o zonă în care nu avea o prezență puternică, având astfel oportunitatea de a se apropia mai mult de români, pentru a întări mișcarea #BeHealthy și pentru a oferi tuturor posibilitatea de a se bucura de beneficiile unei vieți active. Lansată la Festivalul #BeHealthy powered by World Class, mișcarea #BeHealthy își propune să creeze o comunitate puternică în jurul beneficiilor vieții active și sănătoase.

"În conformitate cu strategia noastră de a extinde rețeaua World Class în zone cu trafic intens, în apropierea casei și a locului de muncă al românilor pentru a le oferi și mai multe oportunități de health&fitness, vom inaugura o nouă locație în Expo Business Park. Este un nou pas în misiunea noastră de a educa, inspira și influența România asupra unui stil de viață sănătos, prin deschiderea de noi centre în zonele urbane, dezvoltând programe de antrenament originale și accesibile, prin intermediul experților noștri în health&fitness. Ne-am asumat rolul de a furniza cele mai calitative și performante servicii de health&fitness, de a stabili noi tendințe în domeniu și de a dezvolta o comunitate puternică în jurul mișcării #BeHealthy pentru mai multă mișcare", a declarat Kent Orrgren (CEO World Class România).

 

Cel de-al 35-lea club al rețelei de health&fitness World Class devine o nouă oportunitate de a fi mai aproape de tot mai mulți români și de a-i atrage către un stil de viață activ și sănătos.

"World Class Romania va fi un excelent partener pentru noi, în cel mai nou proiect, Expo Business Park. Vor exista numeroase companii multinaționale pe suprafața generoasă de 38.000 m2 pe care o oferim – însumând în jur de 3000 de persoane - care vor găsi tot ce au nevoie pentru o experiență optimă de lucru și care vor putea, de asemenea, să-și continue stilul de viață sănătos în aceeași locație într-un centru de fitness profesionist", a declarat Robert Neale (CEO al Portland Trust).

 

Expo Business Park este principalul centru de birouri din zona Expoziției din nordul Bucureștiului. Centrul de afaceri este situat la intersecția bulevardului Expoziției cu strada Aviator Popișteanu, la 450 m de stația de metrou 1 Mai. Locația este amplasată la 600 m de complexul expozițional Romexpo și la 1,5 km de Piața Presei Libere:

 

Zona Expoziției se bucură de o dezvoltare accelerată, care include centre importante de birouri și rezidențiale, împreună cu noua linie de metrou M6 care va conecta zona direct la Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Proiectul oferă acces auto facil către bulevardele principale: Bulevardul Expoziției, Bulevardul 1 Mai și Calea Griviței, respectiv drumul Kiseleff, Bulevardul Mărăști, drumul București-Ploiești etc. Infrastructura de transport public include metrou (stația 1 Mai) la 5 minute distanță de mers pe jos, autobuze și tramvai în fața centrului și la 5 minute de mers pe jos (1 Mai cu Calea Griviței).

#BeHealthy este noul slogan al World Class România, care înglobează toate eforturile companiei pentru a implica cât mai mulți români să trăiască mai bine prin sport, sănătate și fitness. Este o acțiune colectivă pentru a genera o mai mare conștientizare cu privire la importanța activității fizice în menținerea sănătății în viața noastră de zi cu zi.

#BeHealthy îndeamnă la acțiune pentru un stil de viață sănătos, având o abordare holistică prin integrarea în rutina zilnică a conceptului de sănătate și calitate a vieții. World Class și-a asumat rolul de a educa, inspira și influența românii să adopte un stil de viață sănătos prin deschiderea unor noi centre în zonele urbane, dezvoltând programe de antrenament originale și accesibile și educând în sălile din toată țara prin intermediul experților săi în sănătate și fitness.

#BeHealthy înseamnă, de asemenea, parteneriate cu cele mai importante evenimente sportive publice din țară, cum ar fi: Bucharest Marathon, The Color Run, Bucharest 10K & FAMILY RUN sau Bucharest Half Marathon.

Mesajul #BeHealthy este transmis mai departe și prin intermediul evenimentului anual World Class #BeHealthy Festival care are loc în marile orașe din România și prin deschiderea unor centre noi World Class în zonele aglomerate, pentru a veni în întâmpinarea stilului de viață activ al oamenilor.

World Class crede într-o viață activă și sănătoasă. Tot ce reprezintă și promovează World Class se bazează pe cunoștințele și expertiza solidă în health&fitness.

World Class își propune să transforme viețile oamenilor, inspirându-i să fie mai activi și, prin urmare, mai sănătoși, mai fericiți. Și pentru că ne pasă. World Class crede, de asemenea, că prin determinare și pasiune, indiferent cât de mici sunt pașii, toată lumea poate ajunge departe. Facem echipă cu clienții noștri pentru o comunitate sănătoasă. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai molipsitoare vor fi valorile noastre.

Experiența World Class este despre know-how, vibe și distracție, dar și despre determinare și perseverență. Începem cu pași mici și plecăm departe. Exercițiile ar trebui să fie un obicei zilnic, natural. Ne antrenăm împreună și ne distrăm.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related