DERO - Sponsorul oficial al The Color Run Romania

DERO - Sponsorul oficial al The Color Run Romania

Prima editie a evenimentului The Color Run Romania a avut drept partener principal pe DERO, care le-a oferit participantilor mai multe experiente in spiritul brandului. The Color Run este o cursa de 5 km, necronometrata, in care cei care alearga trec prin valuri de pudra colorata, din km in km. Evenimentul a avut loc pe 26 aprilie, in Parcul Tineretului, urmand ca pe 12 iulie sa aiba loc editia din Cluj a cursei. 

DERO a fost prezent in cadrul evenimentului chiar de la intrare, unde Galeria DERO ii intimpina pe participanti cu mesaje de incurajare, invitandu-i sa paseasca in labirintul parfumat. Aceeasi galerie a adus mult entuziasm la prima poarta de pe traseu, si a ovationat participantii la plecare. La iesirea din labirint oamenii puteau castiga premii speciale si puteau intra intr-o capsula 4D (realizata de MVcom), de unde ieseau cu o fotografie alaturi de Clabucel. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


MVcom

Motion Vision Communication sau pe scurt MVcom este prima companie de Marketing Experiential din Romania. Sub deviza “Experiences On The Move” ofera atat strategie cat si implementare pentru... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related