12 ore de mișcare, peste 50 de instructori și multă distracție în aer liber, la cea de-a cincea ediție a World Class Fitness Festival, din București

12 ore de mișcare, peste 50 de instructori și multă distracție în aer liber, la cea de-a cincea ediție a World Class Fitness Festival, din București

World Class România, lider de piaţă în industria de health&fitness autohtonă, organizează duminică, 11 iunie, cea de-a cincea ediție a World Class Fitness Festival, din București, în Parcul Tineretului, intrarea dinspre Gheorghe Șincai.

World Class România a pregătit pentru participanți o zi întreagă de mișcare, sesiuni de antrenamente de grup gratuite atât pentru adulți, cât și pentru copii, multe premii și distracție fără limite. De dimineața până seara, vor fi organizate activități pentru toată familia, clase de Yoga, Zumba, sesiuni de dans, concert Alex Velea începând cu ora 21:15, activități și demonstrații sportive pentru copii.

De asemenea, pentru mai multă adrenalină, cei mai puternici dintre cei înscriși vor putea participa la maratonul de cycling și la competițiile desfășurate împreună cu cei mai cunoscuți instructori din România.

"Fitness Festival face parte din acțiunile World Class care consolidează misiunea noastră de a îmbunătăți stilul de viață al oamenilor din România, motivându-i să fie mai activi, mai des. Ne bucurăm să vedem că fiecare ediție aduce din ce în ce mai mulți iubitori de sport alături de noi pentru ca împreună să îi inspirăm pe cei din jur să adopte un stil de viață sănătos", a declarat Kent Orrgren (CEO of World Class România).

 

Pentru a oferi cele mai noi și interesante programe de antrenament, World Class România colaborează cu antrenori de fitness și furnizori de programe recunoscuți la nivel internațional. La eveniment, vor fi prezenți peste 50 de instructori din rețeaua World Class România, printre care se numără Anca Bucur, Sara Bucurescu, Anya Glushkova, Iulian Panait, Cristina Neacșu, Andrei Penu, Adrian Borozan, Ștefan Cusursuz și Cristina Mustățea.

Pe tot parcursul zilei, între sesiunile de antrenamente, se vor desfășura tombole și concursuri cu premii-surpriză. Câștigătorii vor primi o mulțime de premii oferite de Hervis Sports, Zuzu, Philips, Supradyn, Banca Românească, Toyota sau Alpro. Cel mai norocos dintre aceștia poate pleca acasă cu o bicicletă Pegas, câștigată prin tragere la sorți! De asemenea, H2O pregătește concursuri de kendama și multe surprize pentru cei mici, iar mascota Fulga li va alătura în prima parte a zilei pentru și mai multă distracție și voie bună.

Participarea la tombolă presupune înscrierea la fața locului și participarea la cel puțin o clasă de aerobic sau de cycling dintre cele organizate la World Class Fitness Festival.

Fitness Festival este cel mai mare eveniment de fitness în aer liber din țară, organizat de World Class România. Aflat la cea de-a cincea ediție în București, anul acesta startul maratoanelor s-a dat în Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a doua ediții organizate aici și va continua în Constanța pe data de 8 iulie 2017. La Cluj-Napoca, peste 2.000 de iubitori de sport s-au bucurat de o zi întreagă de energie și distracție. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related