PeliPartners a asistat Portland Trust în vânzarea Expo Business Park către S Immo

PeliPartners a asistat Portland Trust în vânzarea Expo Business Park către S Immo
Madalina Fildan & Adelina Iordache

PeliPartners a asistat Portland Trust, fondul de investiții având ca parteneri equity pe ARES Management și Bluehouse, în vânzarea Expo Business Park către S Immo. Tranzacția cu privire la complexul de clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 41.500 de metri pătrați a fost finalizată la sfarșitul lunii mai.

Implicarea PeliPartners a presupus asistența extinsă a clientului pe tot parcursul procesului, incluzând redactarea documentelor tranzacției, asistență în negociere și semnare, implementarea condițiilor suspensive, dar și cu privire la finalizarea tranzacției.

„Ne bucurăm că am putut fi alături de clientul nostru, Portland Trust, într-o nouă vânzare importantă pe piața din România.Tranzacția pe care am încheiat-o arată că piața birourilor din România este în continuare solidă”, a spus Mădălina Fildan, Senior Associate PeliPartners.

Echipa PeliPartners a fost formată din Mădălina Fildan (Senior Associate) și Adelina Iordache (Associate).   

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related