PeliPartners a asistat GTC în procesul de vânzare a Cascade Office Building către Crown Holding

PeliPartners a asistat GTC în procesul de vânzare a Cascade Office Building către Crown Holding
Antonia Nica, Senior Associate PeliPartners

PeliPartners a asistat GTC, una dintre cele mai importante companii imobiliare comerciale din Europa Centrală și de Est, care dezvoltă proiecte moderne de birouri și retail, la cele mai înalte standarde, în legătură cu vânzarea clădirii de birouri Cascade Office Building, una dintre clădirile de birouri emblematice din centrul Bucureștiului, către Hungarian Crown Holding Kft., o companie de investiții imobiliare activă pe piața imobiliară din Ungaria și România, prin încheierea unui contract de vânzare de părți sociale. GTC a achiziționat anterior clădirea Cascade Office Building în 2017.

Implicarea noastră a presupus asistența extinsă a clientului pe tot parcursul procesului în ceea ce privește redactarea, negocierea și semnarea documentelor tranzacției.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Antonia Nica (Senior Associate) și le-a inclus pe Oana Bucșa (Senior Associate) și Adelina Iordache (Associate), supervizate de Francisc Peli (Managing Partner).

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related