Un nou club se alătură celei mai mari rețele de fitness și wellness din România. World Class București Mall, cel de-al 23-lea club din București, va fi deschis în primul trimestru din 2018

Un nou club se alătură celei mai mari rețele de fitness și wellness din România. World Class București Mall, cel de-al 23-lea club din București, va fi deschis în primul trimestru din 2018

World Class România, cea mai mare rețea de fitness și wellness din România, își continuă strategia de expansiune și va deschide un nou club în zona de sud-est a Capitalei, în București Mall. Acest club va fi cel de-al 23-lea centru din București și al 31-lea din țară.

Cu o investiție de un milion de euro, lansarea World Class în București Mall este programată pentru primul trimestru al anului 2018. Locația cu numărul 31 din reţea va beneficia de 1.400 de metri pătrați și va aduce mai aproape de cei care locuiesc în zonă toate facilitățile de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți stilul de viață și a deveni mai activi, mai des.

Clubul va fi integrat în categoria Bronze, ceea ce le oferă membrilor șansa de a accesa alte categorii de abonamente, dar și de a testa diverse programe de antrenament potrivite pentru stilul lor de viață activ. O sală de fitness complet dotată cu echipamente de ultimă generație, aparate cardio performante, o zonă special dedicată antrenamentelor funcționale şi studiouri de aerobic și cycling – toate se numără printre beneficiile de care clienții World Class București Mall se pot bucura în noua locație.

 

"Suntem mândri să anunțăm faptul că în primul trimestru al anului 2018 vom deschide un nou club într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din Capitală, în București Mall - cel de-al 23-lea centru de sănătate și fitness din București și al 31-lea din țară. Am ales această locație datorită poziționării pe care o are, deschiderea fiind parte din strategia de dezvoltare a rețelei World Class în zone cheie, intens circulate. Ne dorim să fim cât mai aproape de consumatorii noștri și să îi inspirăm zi de zi să devină mai activi, mai des. Suntem încrezători că World Class București Mall va deveni în scurt timp noul lor loc preferat pentru antrenamente", a declarat Kent Orrgren (CEO World Class România).

 

Clienții World Class București Mall vor avea posibilitatea de a alege dintre 35 de clase de grup fitness pe săptămână. O parte din aceste programe sunt dezvoltate de LES MILLS™, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume și partener pe termen lung al World Class, în timp ce altele sunt dezvoltate de către experții World Class. Mai mult, clienții pot alege dintre programe personalizate cu antrenori personali. În jur de 20 de instructori de group fitness şi antrenori personali sunt alături de membrii noştri pentru ca aceştia să beneficieze de cele mai noi și mai eficiente antrenamente.

Accesul în club se face de luni până vineri între orele 07:00-22:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-21:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related