McDonald’s a sărbătorit și anul acesta Ziua Micului Dejun

McDonald’s a sărbătorit și anul acesta Ziua Micului Dejun

McDonald’s a pregătit și anul acesta surprize clienților de Ziua Micului Dejun! Pentru al treilea an consecutiv, clienții care au vizitat restaurantele ieri, 16 octombrie, până la ora 10:00, au primit gratuit câte un Cheese McMuffin cu Ou și o cafea aburindă. Astfel, peste 30.000 de clienți s-au bucurat ieri de micul dejun din partea casei în restaurantele McDonald’s.

Ziua Micului Dejun a devenit o tradiție la McDonald’s! Pentru că este o zi specială, clienții care au vizitat pe 16 octombrie, până în ora 10:00, restaurantele din întreaga țară, s-au bucurat de câte un Cheese McMuffin cu Ou și o cafea din partea casei. Produsele din meniul de mic dejun de la McDonald’s sunt preparate exact ca acasă din ingrediente simple și proaspete, numai bune pentru diminețile grăbite, în care tentația de a sări peste micul dejun e mare.

Deși micul dejun ne aduce energie și bună dispoziție pentru tot ce avem de făcut pe parcursul întregii zile, de cele mai multe ori uităm cât de important e. De aceea, meniul de mic dejun de la McDonald’s pune la dispoziția clienților produse proaspete, de cea mai bună calitate: ouă, unt, suncă și cafea din boabe proaspăt măcinate.

Ingredientul vedetă al mic dejunului de la McDonald’s este oul.

Oul este bogat în proteine cu valoare biologică înaltă, iar compușii nutritivi (fosfor, potasiu, sodiu, calciu, sulf, magneziu și fier) sunt cel mai bine asimilați în organism dimineața, astfel încât oul este un produs ideal pentru micul dejun.

Ouăle folosite în prepararea micului dejun de la McDonald’s sunt furnizate de Toneli Holding (unul dintre cei mai mari distribuitori de ouă de consum din România), provin de la găini hrănite cu cereale de cea mai bună calitate și sunt verificate și ambalate în maximum 24 de ore de la producere.

Micul dejun este cel mai bine completat de o cafea proaspătă, fierbinte, din boabe atent selecționate de către furnizorul Segafredo Zanetti. Cafeaua de la McDonald’s este certificată Rainforest Alliance Certified™, 100% cafea arabica de calitate superioară, proaspăt măcinată.

 

McDonald’s este primul lanț de restaurante care a introdus micul dejun în România. Cu ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate, lanțul de restaurante pune în fiecare dimineață la dispoziția clienților un mic dejun complet și divers, preparat exact ca acasă.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related