Ziua Micului Dejun devine tradiție la McDonald’s

Ziua Micului Dejun devine tradiție la McDonald’s

McDonald’s a pregătit și anul acesta o surpriză clienților de Ziua Micului Dejun! Pentru al doilea an consecutiv, toți clienții care au vizitat restaurantele azi, 3 octombrie, până la ora 10:00, s-au putut bucura de câte un Cheese McMuffin cu Ou și o cafea aburindă din partea casei.

McDonald’s e Gata de Bună Dimineața cu un meniu diversificat și produse preparate ca acasă din cele mai proaspete ingrediente: ouă, unt, bacon și cafea din boabe proaspăt măcinate. Micul dejun de la McDonald’s încurajează consumatorii să înceapă dimineața cu energie, bună dispoziție și produse preparate din ingrediente ce provin de la furnizori de încredere, precum Toneli Holding, Albalact, Angst, Eisberg, Titan și fabrica Râureni.

Peste 35.000 de clienți s-au bucurat pe 3 octombrie la McDonald’s de un mic dejun din partea casei, în al doilea an în care compania a sărbătorit Ziua Micului Dejun alături de consumatori. Evenimentul își propune să încurajeze clienții să nu uite de obiceiul sănătos al mesei de dimineață.

Ingredientul vedetă al micului dejun de la McDonald’s este oul, bogat în proteine și un produs de bază în alimentația sănătoasă. Cele folosite în prepararea micului dejun provin de la unul dintre partenerii locali ai McDonald’s în România, Toneli, și sunt verificate și ambalate în maximum 24 de ore de la producere.

Micul dejun este cel mai bine completat de o cafea proaspătă, fierbinte, pentru un plus de energie la primele ore ale dimineții. Din boabe atent selecționate de către furnizorul Segrafredo Zanetti, cafeaua de la McDonald’s este certificată Rainforest Alliance Certified™, 100% cafea arabica proaspăt măcinată.

Ești Gata de Bună Dimineața?

McDonald’s este primul lanț de restaurante care a introdus micul dejun în România. Cu ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate, lanțul de restaurante pune în fiecare dimineață la dispoziția clienților un mic dejun complet și divers, preparat exact ca acasă.

 

Despre McDonald’s România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 132 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 190.000 clienţi. În 2015 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al doilea an consecutiv, conform AON România.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related