Ziua Micului Dejun, prilej de sărbătoare la McDonald’s

Ziua Micului Dejun, prilej de sărbătoare la McDonald’s

Pentru al patrulea an consecutiv, McDonald’s a sărbătorit cea mai importantă masă a zilei bucurând vizitatorii matinali ai restaurantelor din întreaga țară. Pe 8 octombrie, toți clienții care au trecut pragul restaurantelor McDonald’s până în ora 10:00 au primit câte un Cheese McMuffin cu Ou și o cafea fierbinte din partea casei, cu ocazia Zilei Micului Dejun.

Ziua Micului Dejun este deja o tradiție la McDonald’s, iar clienții care au vizitat pe 8 octombrie, până în ora 10:00, restaurantele din toată țara, s-au bucurat de două produse din partea casei. Cheese McMuffin-ul cu ou și cafeaua aburindă au ajuns la sute de mii de clienți dornici să savureze un mic dejun consistent, care să-i umple de energie.

McDonald’s este primul lanț de restaurante cu servire rapidă care a introdus meniul de mic dejun în România. Încă din 2010, McDonald’s oferă clienților o soluție rapidă, accesibilă și consistentă. Meniul de mic dejun de la McDonald’s este alcătuit din produse de cea mai bună calitate: ouă, unt, șuncă și cafea din boabe proaspăt măcinate.

Oul este cel mai important ingredient al micului dejun de la McDonald’s.

Bogat în proteine cu valoare biologică înaltă, oul este un element hrănitor al oricărei mese. Conține compuși nutritivi (fosfor, potasiu, sodiu, calciu, sulf, magneziu și fier) care  sunt cel mai bine asimilați în organism în prima parte a zilei. Astfel, oul este un produs ideal pentru micul dejun.

Ouăle din meniul de mic dejun de la McDonald’s provin de la furnizorul local Toneli Holding (unul dintre cei mai mari furnizori de ouă de consum din țară). Găinile sunt hrănite cu cereale de cea mai bună calitate, iar ouăle sunt verificate și ambalate în maximum 24 de ore de la producere.

Un alt produs preferat al clienților, cafeaua aromată și fierbinte de la McDonald’s, provine de la furnizorul Segafredo Zanetti, se prepară din boabe proaspăt măcinate și este certificată Rainforest Alliance Certified™, 100% cafea Arabica de calitate superioară.

În fiecare dimineață, clienții sunt așteptați în restaurante cu un mic dejun hrănitor, alcătuit din ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related