Soluția World Class pentru maximizarea oportunităților de a adopta un stil de viață sănătos: Deschiderea centrelor de sănătate și fitness lângă clădirile de birouri

Soluția World Class pentru maximizarea oportunităților de a adopta un stil de viață sănătos: Deschiderea centrelor de sănătate și fitness lângă clădirile de birouri

În 2017, Bucureștiul se află pe locul trei în topul celor mai aglomerate orașe la orele de vârf, fiind depășit doar de Bangkok și Mexic. Pentru cei care lucrează în clădirile de birouri din București, acest lucru înseamnă cu 90% mai mult timp petrecut pe traseu și reducerea drastică a momentelor dedicate relaxării. 

World Class România și-a creat un obiectiv din a încuraja activitatea fizică printre angajații români odată cu poziționarea strategică a cluburilor World Class: cât mai aproape posibil de zonele principale în care se găsesc clădirile de birouri, pentru a salva timp și pentru a oferi accesibilitate maximă. În consecință, angajații pot face mișcare înainte și după programul de lucru sau chiar în timpul pauzelor de prânz.

Expansiunea reţelei continuă în 2018 cu un nou club de sănătate şi fitness: World Class AFI Tech Park ce acoperă o nouă arie de clădiri de birouri din Bucureşti. Proiectul este localizat între două artere principale de trafic, Bulevardul Progresului şi Bulevardul Tudor Vladimirescu, fiecare având patru benzi care facilitează o fluidizare a traficului.

Poziționarea excelentă permite accesul facil din orice zonă a orașului, în cel mai scurt timp posibil. Acesta este unul dintre punctele cheie ale Capitalei, o zonă urbană modernă ce reunește sediile unora dintre cele mai cunoscute companii multinaționale de pe glob.

Noul club, cel de-al 24-lea din București și cel de-al 33-lea din România, va deservi o arie considerabilă de 1.500 de metri pătrați în AFI Tech Park 1, prima clădire din cadrul AFI Tech Park, proiect dezvoltat de AFI Europe România.

Clienții noului club World Class vor avea posibilitatea să se antreneze împreună cu experții noștri în materie de sănătate și fitness și să încerce echipamentul de ultimă generație clasat ca fiind cel mai bun atât în România, cât și la nivel internațional. Printre beneficiile de care membrii pot profita în cadrul noului club se numără zonele speciale pentru antrenamente cardio, de forţă și funcționale, împreună cu experiențele unice la clasele de aerobic și cycling în studiouri dedicate și, mai ales, de sauna uscată. Tot la dispoziția membrilor stau și programele de antrenament dezvoltate de experții World Class și de LES MILLS™, cel mai mare furnizor de programe de group fitness din lume. 

Mai mult, pentru o experiență completă în materie de antrenamente, clienții pot opta pentru sesiuni individuale cu antrenori personali. În jur de 20 instructori de group fitness profesioniști și cei mai buni antrenori personali din România le stau la dispoziție membrilor pentru ca aceștia din urmă să beneficieze de cele mai noi și mai eficiente programe pentru un stil de viață activ.  

 

“Noul centru de sănătate și fitness World Class reprezintă o implementare cu succes a obiectivului nostru principal: acela de a fi mai aproape de clienți și de a le oferi o abordare holistică a serviciilor inovatoare de sănătate și fitness prezentate de experții noștri. Acesta va fi poziționat strategic, într-una dintre cele mai importante centre de clădiri de birouri din București, încurajând activ angajații să adopte și să își mențină un stil de viață sănătos, ajungând la un echilibru perfect între muncă și timp liber.

Cei care aleg World Class demonstrează încă o dată că un stil de viață activ nu este doar un mesaj pe care dorim să îl transmitem mai departe, ci o alegere pe care o facem în fiecare zi.” , a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

 

Clubul va fi integrat în categoria Bronze, ceea ce le oferă membrilor șansa de a accesa alte categorii de abonamente, dar și de a testa, acum mai aproape de propria locuință sau de locul de muncă, diverse programe de antrenament potrivite pentru stilul lor de viață activ.

Întregul concept al proiectului este bazat pe ideea de a oferi facilitățile necesare pentru a îmbunătăți viețile oamenilor și de a-i ajuta să își creeze și să își mențină o rutină sănătoasă pentru o perioadă cât mai lungă de timp. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related