Doron Klein, CEO AFI Europe România și Republica Cehă, numit Deputy CEO al grupului internațional AFI Europe

Doron Klein, CEO AFI Europe România și Republica Cehă, numit Deputy CEO al grupului internațional AFI Europe

Doron Klein, CEO AFI Europe România și Republica Cehă, a fost numit Deputy CEO al grupului internațional AFI Europe, funcție care se adaugă actualei sale poziții. 

„Abilitățile excepționale de leadership ale lui Doron, experiența sa valoroasă în management, cunoașterea piețelor imobiliare din Europa Centrală și de Est, precum și excelentul său istoric cu rezultate de succes obținute timp de peste 15 ani în cadrul AFI Europe, vor contribui fără îndoială la creșterea și succesul companiei noastre. Sunt convins că numirea lui Doron în funcția de Deputy CEO ne va permite să atingem împreună noi obiective ambițioase", a declarat Avi Barzilay, CEO AFI Europe. 

Originar din Israel, Doron Klein are o experiență de peste 20 ani pe piața imobiliară din mai multe țări din Europa Centrală și de Est. El s-a alăturat companiei AFI Europe în 2008, iar din 2011 a ocupat funcția de CEO pentru operațiunile AFI Europe în Cehia. În 2018, Doron Klein a preluat conducerea AFI Europe România, poziție din care a supervizat demararea unor proiecte ample de extindere a portofoliului, printre care centre comerciale, proiecte de birouri de clasă A și proiecte rezidențiale. Dintre acestea face parte și platforma AFI Home, reprezentând noul brand rezidențial pentru închiriere dezvoltat de AFI Europe. Doron Klein a obținut și un MBA în cadrul Universității New York din Praga.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală și de Est din 1997.  Portofoliul AFI Europe include centre comerciale și proprietăți de retail, parcuri de business și proiecte rezidențiale de mare amploare și spații cu utilizare mixtă. În timp, compania și-a construit o prezență solidă în România, Republica Cehă, Polonia, Serbia și Letonia.

AFI EUROPE face parte din AFI Properties, companie lider în domeniul dezvoltării, managementului și investițiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală și de Est În România, compania gestionează centrul comercial AFI COTROCENI, unul dintre cele mai mari și mai dominante centre comerciale din regiunea central și est europeană, AFI PLOIESTI, AFI BRASOV și AFI CITY. În sectorul de birouri, AFI Europe România deține un portofoliu de 7 parcuri de business de clasa A (AFI PARK 1-5, AFI TECH PARK, AFI PARK BRAȘOV, AFI LAKEVIEW, AFI PARK FLOREASCA, AFI VICTORIEI PLAZA, AFI PARK TIMIȘOARA). 

AFI Europe România este al doilea cel mai important proprietar de clădiri de birouri din țară, administrând proiecte de business în valoare totală de aproximativ 300.000 mp închiriabili și spații de retail de aproximativ 170.000 mp închiriabili.

În 2020, compania a finalizat primul său proiect rezidențial pe piața locală – primul stadiu al AFI City Bucureștii Noi, care include 190 de apartamente, aducând la nivel local experiența de lungă durată câștigată pe piețele internaționale.

În 2022, compania a inaugurat AFI Tech Park 2, a doua fază a parcului de business în trei stadii, situat pe bulevardul Progresului, precum și o galerie comercială, AFI CITY BUCUREȘTII NOI, aflată chiar lângă componenta rezidențială, la stația de metrou Laminorului.

În 2021, AFI Europe România a achiziționat 2 terenuri în Pipera pentru dezvoltarea unei noi divizii de business, Residential to Rent, formată din 3 turnuri rezidențiale și un număr total de 450 de apartamente perfect adaptate nevoilor persoanelor care doresc să aibă mai multă flexibilitate, dar, în același timp, acces la o locuință modernă, cu toate serviciile de întreținere și facilitățile în imediata vecinătate.

În anul 2023, compania va inaugura primul parc de retail, AFI Arad, dar și noi extinderi ale proiectelor de birouri și rezidențiale de închiriat în București.  Compania dezvoltă în prezent și AFI Loft, o extensie de birouri la centrul comercial AFI Cotroceni, și o nouă divizie - rezidențial pentru închiriere sub brandul AFI HOME North, care va include 300 de apartamente destinate închirierii.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Sectiune

DictionarBranded


Related