Meda Annemarie Vasiliu numită General Manager pentru hotelul Nordis Mamaia 5*****

Meda Annemarie Vasiliu numită General Manager pentru hotelul Nordis Mamaia 5*****

Nordis Group, companie imobiliară specializată în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, continuă dezvoltarea pentru proiectele de pe litoral și o numește pe Meda Annemarie Vasiliu General Manager pentru hotelul Nordis Mamaia 5*****. Acesta face parte dintr-un complex format din ansamblu rezidențial și hotel de 5***** și este cel mai prestigios proiect de acest tip de pe litoralul românesc. Hotelul va fi deschis anul acesta.  

Meda Annemarie Vasiliu are o experiență de peste 20 de ani în industria ospitalității. Aceasta a lucrat în hoteluri internaționale de lux, precum JW Marriott Hotel, iar ultimii doi ani și jumătate de activitate i-a petrecut la Budapesta, în cadrul hotelului luxury The Ritz-Carlton. Aici a activat ca Director General sau Director de vânzări și marketing, timp în care hotelul a avut o schimbare la 180 de grade a strategiei de marketing și vânzări, deschidere către noi piețe și segmente de business și și-a mărit cifra de afaceri cu peste 20%.  

În activitatea sa pentru JW Marriott Bucharest Grand Hotel a fost responsabilă inclusiv pentru delegații oficiale și de rang înalt, cum ar fi delegația Statelor Unite ale Americii cu ocazia Summit-ului NATO, când a fost cazat inclusiv președintele George W. Bush sau vizita vicepreședintelui SUA în România, dl. Biden.  

Meda s-a alăturat echipei Nordis Mamaia 5***** încă din perioada de pre-deschidere și va contribui la formarea și pregătirea echipei, elaborarea strategiilor operaționale, de marketing și de vânzări pentru toate centrele de venit ale hotelului. De asemenea, noul General Manager va implementa politicile și tacticile care vor pune bazele unei experiențe memorabile pentru clienții care vor alege Nordis Mamaia 5*****, în încercarea de a aduce o nouă dimensiune a luxului în domeniul ospitalității din România.

 

„Îmi doresc ca prin munca mea și a colegilor mei să poziționăm hotelul Nordis Mamaia 5**** ca lider de piață pe segmentul de lux, the place to be pe litoralul românesc. Voi avea o abordare holistică a serviciilor de lux oferite clienților, de la momentul pre-rezervării până după plecarea din hotel. Voi aduce exemple de bune practici din experiența internațională din ultimii mei ani de activitate, pe care le voi implementa în hotelul Nordis Mamaia 5*****, locul unde pasionații de lux vor beneficia de servicii impecabile și de o experiență unică. Odată ce turismul regional va arăta primele semne de revigorare, prioritatea mea va fi deschiderea către noi piețe internaționale și transformarea locației într-un hub al luxului pe litoralul românesc, atât pentru clienții români, cât și pentru turiștii europeni”, a declarat Meda Annemarie Vasiliu, General Manager Nordis Mamaia 5*****.

 

Echipa condusă de noul General Manager va fi formată din peste 250 de persoane de bază, care vor fi active pe toată durata anului și anume: șefi de departamente, manageri, supervizori și personal non-managerial.

Meda Annemarie Vasiliu va fi pentru Nordis Mamaia 5***** elementul de legătură între toți stakeholderii hotelului și anume CEO, investitori, clienți și angajați, și va asigura îndeplinirea obiectivelor hotelului, coordonarea activităților operaționale și realizarea indicatorilor financiari, încă din primul an de operare.

 

„Ne bucurăm că Meda Annemarie Vasiliu va fi începând cu luna aprilie parte a echipei Nordis Mamaia 5*****. Avem toată încrederea că sub coordonarea sa, viziunea acestui hotel va fi implementată cu succes și va aduce pe piața din România servicii excelente, un nou reper pentru ceea ce înseamnă industria ospitalității și hotelurile de lux din țară”, a declarat Bogdan Saitoș, Managing Partner, Nordis Hotels.

 

Nordis Mamaia 5***** va fi singurul complex de lux de pe litoralul românesc ce oferă o experiență senzorială captivantă pentru toate cele 5 simțuri.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related