Eveniment open house la Nordis Mamaia 5*****: investitorii, publicul larg și presa sunt invitați să descopere cel mai ambițios ansamblu de pe litoral

Eveniment open house la Nordis Mamaia 5*****: investitorii, publicul larg și presa sunt invitați să descopere cel mai ambițios ansamblu de pe litoral

Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, anunță un format nou de eveniment dedicat pieței imobiliare din România. În weekendul 4-5 septembrie, Nordis va găzdui un eveniment de tip „open house”. Acest concept va permite clienților să vadă cum se concretizează investiția lor, iar vizitatorilor să descopere și să exploreze cel mai ambițios și rafinat ansamblu de pe litoral.

Evenimentul organizat la Nordis Mamaia 5***** se va derula sâmbătă și duminică, 4-5 septembrie, între orele 10-22. Formatul de eveniment „open house”, binecunoscut pe piața imobiliară internațională, oferă vizitatorilor oportunitatea de a descoperi proiectul în detaliu. Nordis va facilita vizionări și întâlniri individuale cu consilierii de investiție și tururi organizate ale proiectului prin care se va putea vedea stadiul actual al lucrărilor în zona de SPA și piscine, camera de hotel amenajată, precum și zona de lobby, cafenele și galeria comercială finalizată.

Prin acest concept nou de eveniment pentru piața imobiliară din România, Nordis Group reconfirmă promisiunea către parteneri și investitori. Mai exact, de a crea un nou standard al serviciilor de 5 stele în România. De asemenea, Nordis este singurul dezvoltator care organizează pentru clienți acest tip de vizionare completă a proiectului, pe o perioadă de două zile.

„În ultimele 12 luni ne-am axat foarte mult pe finalizarea elementelor esențiale din ansamblul nostru și a venit momentul să arătăm investitorilor, cumpărătorilor, presei, dar și publicului larg rezultatele muncii noastre. Suntem bucuroși că în Nordis Mamaia 5*****  marcăm o etapă importantă în dezvoltare și, deși, „open house” este un concept nou pentru piața imobiliară românească, pentru noi este un mijloc natural de comunicare pentru că este momentul să arătăm investitorilor rezultate satisfăcătoare. În prezent, amenajările finalizate în Nordis Mamaia oferă o perspectivă foarte clară a tipului de design, rafinament și calitate pe care îl vom oferi în toate dezvoltările noastre și a direcției propuse de Nordis”, a declarat Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related