Nordis Real Estate devine Nobileo și va pune la dispoziția românilor unele dintre cele mai exclusiviste proprietăți din România

Nordis Real Estate devine Nobileo și va pune la dispoziția românilor unele dintre cele mai exclusiviste proprietăți din România

Nordis Group anunță rebrandingul Nordis Real Estate în Nobileo, agenție imobiliară dedicată proprietăților premium și românilor care pun preț pe un stil de viață ridicat.

În cei peste 13 ani de activitate în România, Nordis Real Estate a ajutat mii de clienți să găsească proprietăți premium în zona de nord a Capitalei. Astfel, în această perioadă agenția și-a consolidat reputația pe piața locală și se bucură de o încredere puternică din partea clienților și partenerilor. Din 2021, Nordis Real Estate devine Nobileo.

Nobileo oferă soluții premium, personalizate pentru sectorul imobiliar de lux din România. Ca urmare a unui portofoliu bine consolidat al proprietăților deosebite și de valoare comercială ridicată, clienții Nobileo vor avea la dispoziție o echipă de consultanți dedicați și o platformă online care eficientizează căutarea în sectorul proprietăților de top. Toate acestea vin ca un răspuns direct la creșterea interesului din partea românilor pentru astfel de imobile. Echipa Nobileo este formată din 10 agenți imobiliari cu o vastă experiență, iar portofoliul companiei numără peste 2.000 de proprietăți speciale.

 

„Agenția noastră imobiliară a crescut susținut și a ajuns la maturitate. Avem 13 ani de activitate în spate și peste 10.000 de clienți fericiți care au colaborat și au tranzacționat cu succes cu noi. Separarea la nivel de identitate vizuală și nume de brandul Nordis Group a venit ca un pas firesc în evoluția companiei și suntem extrem de încântați. Este o schimbare care ne oferă încredere și ne încurajează să ne autodepășim pe zi ce trece”, a declarat Cristian Poștoacă, Director General Nobileo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related