Primul eveniment la Nordis Mamaia 5*****, cel mai rafinat și exclusivist ansamblu de pe litoral, aduce vești importante pentru turiști și rezidenți

Primul eveniment la Nordis Mamaia 5*****, cel mai rafinat și exclusivist ansamblu de pe litoral, aduce vești importante pentru turiști și rezidenți

Nordis Mamaia 5***** a oferit în weekend o primă imagine a celui mai elegant hotel de pe litoral, printr-un eveniment plin de strălucire și bun gust. Seara a marcat inaugurarea zonei de lobby, cafenea și galerie comercială de care viitorii turiști și rezidenți se vor bucura în cadrul celui mai exclusivist ansamblu de pe litoralul românesc.

Evenimentul extraordinar găzduit de Nordis Mamaia 5***** a avut în centrul atenției inaugurarea zonei elegante de la parterul hotelului, care cuprinde un lobby rafinat, cafenea și galerie comercială de peste 1.500 metri pătrați. Aici vor fi găzduite magazine exclusiviste și branduri de lux pe care turiștii și rezidenții vor avea ocazia să le descopere în timpul șederii lor la cel mai mare complex de tip hotel & residence din România și nu numai. Prin intermediul acestui eveniment, clienții și investitorii au avut ocazia să descopere și să trăiască emoția și grandoarea care caracterizează cea mai importantă dezvoltare hotelieră și rezidențială din România.

Inaugurarea a fost un bun prilej de a anunța planurile pentru etapa a doua de dezvoltare a Nordis City, respectiv Mamaia Dune. Aceasta este o zonă rezidențială cu peste 1.000 de apartamente, unde clienții vor avea parte de numeroase beneficii premium. Nordis City găzduiește una dintre puținele săli polivalente din țară, cu o capacitate de peste 1.000 de locuri, unde vor fi organizate evenimente de mare anvergură pe tot parcursul anului, spații de joacă pentru copii atat în interior, cât și în exterior, precum și after school, dar și o zonă food court premium potrivit întregii familii, pe o suprafață generoasă și cu o mare varietate culinară, precum și cel mai luxos casino de pe litoral, cu un design rafinat, pentru cei cu spirit competitiv care își doresc să se bucure de seri elegante, aproape de mare.

Mamaia Dune va dispune de o zonă de promenadă, care include numeroase spații de petrecere a timpului liber împreună cu familia și prietenii, un loc ideal de relaxare atât vara, la terase, cât și iarna. De asemenea, turiștii și rezidenții se pot bucura de produsele din Târgul de Crăciun organizat în complex sau de distracție la patinoarul deschis în sezonul rece. Complexul pune la dispoziția rezidenților, pe lângă spațiile de relaxare, terenuri de squash și servicii medicale, de la kinetoterapie și tonifiere musculară, până la recuperare medicală și tratamente speciale.

 

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltare hotelieră și rezidențială de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related