Vanya Panayotova se alătură companiei L'Oréal România în funcția de Country General Manager

Vanya Panayotova se alătură companiei L'Oréal România în funcția de Country General Manager

Grupul L’Oréal a numit-o pe Vanya Panayotova în funcția de Country General Manager L’Oreal România, începând cu ianuarie 2019. Vanya a fost nominalizată în urma numirii lui Gilles Antoine într-o nouă poziție în cadrul Grupului. Până în ianuarie 2019, perioada de tranziție va fi asigurată de Javier Labarta, care are o experiență extinsă în roluri de General Manager în cadrul L’Oréal, din poziția de Director General Interimar. 

 

„Sunt onorată să mă alătur echipei L'Oréal Romania în calitate de Country General Manager și sunt cu adevărat impresionată de reușitele companiei pe o piață foarte exigentă și competitivă. Sunt entuziasmată să fiu parte a unei echipe atât de pasionate, deschise și inovatoare și sunt nerăbdătoare să contribui la misiunea companiei de a oferi frumusețe tuturor’’, a declarat Vanya Panayotova (Country General Manager L'Oréal România).

 

Vanya Panayotova are o experiență vastă pe piața românească, unde a deținut două poziții diferite în trecut, pe cea de General Manager al Orbico România și Sector Manager Market Strategy & Planning în cadrul Procter&Gamble.

Vanya are 20 de ani de experiențe de succes în sectorul FMCG și o carieră impresionată la conducerea unor companii internaționale de top și a unor afaceri antreprenoriale de mari dimensiuni. Și-a început cariera la Procter&Gamble și și-a continuat dezvoltarea în cadrul Mondelez International, unde a deținut poziții cu responsabilități crescânde în zona Europa de Est și Africa & Orientul Mijlociu. În 2017, Vanya s-a întors în România ca General Manager al Orbico, o companie de distribuție de top, care operează pe 19 piețe. În această perioadă, Vanya a reușit dublarea afacerii companiei în România și integrarea subsidiarei locale în standardele Grupului.

Javier Labarta s-a alăturat L'Oréal în urmă cu 27 de ani. Are o carieră de succes în cadrul Grupului, ocupând poziții cu responsabilități din ce în ce mai crescute la nivel local, apoi zonal. Javier a lucrat pentru L'Oréal în Spania, Argentina, Venezuela și Mexic, înainte de a se alătura echipei de la sediul central al L'Oréal din Franța, unde a preluat poziția de Zone General Manager pentru Divizia de Lux din America Latină. Ulterior, a preluat, în SUA, poziția de CEO al L'Oréal Travel Retail Americas, iar în ultimii ani a ocupat poziția de Country General Manager pentru L'Oréal America Centrală, rol pe care l-a deținut până la preluarea noii sale misiuni în România.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related