FashionUp.ro si Master Card ofera parfumuri cadou prin campania "Cumparaturi cu parfum de Sarbatori"

In cadrul campaniei "Cumparaturi cu parfum de Sarbatori", clientii FashionUp.ro care cumpara produse in valoare de peste 100 de lei si achita online cu un card MasterCard sau Maestro, pe langa reducerea de 5 sau 10%, pot alege un parfum cadou in limita stocului disponibil. Campania se va derula pana la sfarsitul lunii decembrie 2011.

Parteneriatul dintre MasterCard si FashionUp a inceput din luna septembrie 2009, oferindu-le celor care isi achita cumparaturile cu MasterCard sau Maestro un discount de 5% la orice produs, in cea de-a doua saptamana a fiecarei luni reducerea ajungand la 10%.

"Impreuna cu partenerii nostri de la FashionUp, ne-am gandit ca un cadou in plus fata de reducerea obisnuita de 5 sau 10% va fi o surpriza frumoasa pentru clientii care platesc cu MasterCard sau Maestro. Cred ca aceasta campanie va arata si mai multor detinatori de carduri cat de simplu, sigur si, de data aceasta, chiar placut, este sa iti faci cumparaturile pe internet cu MasterCard sau Maestro ”, spune Ioana Gorganeanu, Marketing Manager, la MasterCard Europe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune



Branded


Related