MasterCard si Orange organizeaza campania "Promotie cu noroc inclus"

MasterCard si Orange organizeaza campania promotionala "Promotie cu noroc inclus”, parte a campaniei "Maestro iubeste internetul”, lansata acum o luna de MasterCard si care dureaza pana la 31 decembrie 2011.

Campania se adeseaza posesorilor de carduri Maestro, care sunt si abonati Orange, potrivit unui comunicat al Premium Communication.

Astfel, persoanele care isi achita cu Maestro factura de telefon pe site-ul Orange pana la sfarsitul anului, primesc un beneficiu lunar la alegere: 100 de minute nationale, 100 MB trafic de date sau 50 de mesaje nationale.

"Comertul electronic este una dintre prioritatile strategice ale MasterCard in prezent, nu doar in Romania, ci si la nivel global”, a declarat Denisa Mateescu, General Manager MasterCard si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. "In linie cu aceasta directie, parteneriatul nostru cu Orange, si toate celelalte initiative legate de e-commerce, au un obiectiv comun: sa demonstreze ca plata cu MasterCard sau Maestro este simpla, sigura si foarte la indemana pentru orice detinator de card”, a adaugat aceasta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related