Mega Image deruleaza promotia in-store "Neoglory – Made with Swarovski elements"

Dupa campania "Minunile Planetei Noastre" prin care participantii puteau colectiona carti de joc cu animale, Mega Image vine cu o noua campanie in-store cu scopul de a-si fideliza clientii. De aceasta data campania se numeste “Neoglory – Made with Swarovski elements” si se desfasoara in intervalul 27 octombrie 2011 – 31 ianuarie 2012, oferind ca premii reduceri de pana la 78,31% la produse de lux.

Pentru a participa la promotie, participantii trebuie sa acumuleze cat mai multe cupoane abtibild pe talonul suport special, disponibil gratuit in magazine. Astfel, fiecare talon completat valid, cu 15 cupoane completate, aduce participantilor posibilitatea de a achizitiona la pret redus produsele din gama Neoglory Made with Swarovski Elements.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Catalin Sfat
acum 12 ani
Am cumparat trei inele in cadrul promotiei Neoglory de la Mega Image. Am constatat calitatea extrem de proasta a acestora, stratul argintiu depus pe baza din cupru s-a curatat in mai putin de 3 saptamani de purtare pe deget. Desi aveam de gand sa mai cumpar cateva bijuterii de acest fel, am hotarat sa ma opresc si sa-i "consiliez" si pe altii in acest sens.


Branded


Related