Prin campania "Adopta o Padure”, angajatii Cosmote Romania au revenit pentru a ingriji padurea plantata anul trecut langa Ploiesti

Angajatii Cosmote Romania, Germanos, Telemobil si Sunlight Romania Filiala Bucuresti au revenit pe 5 noiembrie 2011 la padurea de 20.000 de metri patrati, plantata cu un an in urma langa Ploiesti pentru a replanta puietii care nu au prins radacini in 2010. Reimpadurirea si operatiunile de ingrijire fac parte din programul companiei de responsabilitate sociala intitulat "Adopta o Padure”, lansat in 2009, potrivit unui comunicat Cosmote.

“Anul trecut, am initiat un program de plantare si ingrijire timp de cinci ani a unei paduri. Dupa primavara, a venit timpul sa ne intoarcem pentru controlul si ingrijirea de toamna. Acesti copaci sunt darul pe care il facem copiilor nostri, ca parte a initiativelor si strategiei CR cu scopul de a reduce amprenta de CO2 a companiei. Incurajam pe toata lumea sa se alature initiativelor de acest gen si sa aiba o contributie in a ne inverzi tara”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Manager, COSMOTE Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related