Promotions360: Rolul promotiilor in marketing

Prima editie a evenimentului Promotions360 desfasurata ieri, 29 septembrie, s-a deschis cu Bogdana Baltasiu (Client Service Manager Consumer Research, Nielsen Romania), in calitate de speaker al primului panel, care a prezentat o viziune macro asupra promotiilor explicand evolutia pe care compania sa a resimtit-o in evolutia acestora din ultimii ani.

Contextul actual prezentat de Bogdana in baza datelor Nielsen arata o incredere redusa a consumatorilor, Romania detinand un index de 47 de incredere in relatie cu joburile, finantele personale si cu perceptia privind confortul cu care pot face cumparaturi. De asemenea, consumatorii au declarat ca si-au schimbat obiceiul de consum in scopul de a economisi si de a-si optimiza bugetul cumparand produse mai ieftine, reducand din cheltuielile pe mese in oras si haine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related