Nutline organizeaza promotia “Nutline verde la picnic din ora in ora”

Nutline organizeaza in perioada 20 iunie – 14 august promotia “Nutline verde la picnic din ora in ora”, care ofera premii zilnice si saptamanale participantilor. Valoarea bruta totala a premiilor ce pot fi oferite este de 92.182 RON. Pentru a participa la promotie, concurentii trebuie sa caute pe ambalajele Nutline Seminte codul unic si sa-l trimita prin SMS sau sa-l inregistreze direct pe verdelapremii.ro.

O alta promotie Nutline cu premii din ora in ora, tot pe platforma "Verde la premii", a avut loc in aprilie - mai 2010, care oferea 100 de euro pe zi.

Promotia este comunicata prin intermediul site-ului, prin intermediul paginii de Facebook si prin aplicatia de Facebook. Utilizatorul aplicatiei poate alege pe cine sa anunte de exista promotiei prin apasarea unuia dintre butoanele de share si alegerea unui prieten din lista generata. Pe profilul utilizatorului catre care va fi directionat mesajul va aparea urmatorul post: "Daca intri pe www.verdelapremii.ro si inscrii un cod unic de pe orice produs Nutline seminte participant la promotie, poti castiga chiar premiul pe care l-ai trimis".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune



Branded


Related