Călătorește oriunde, construiește și reconstruiește noul LEGO Icons Land Rover Defender 90

Călătorește oriunde, construiește și reconstruiește noul LEGO Icons Land Rover Defender 90

Noul LEGO® Icons Classic Land Rover Defender 90 trezește spiritul de aventură. Lansat cu ocazia celei de a 75-a aniversări a Land Rover, setul de 2.336 de piese se bazează pe designul clasic al modelului Land Rover Defender, din 1983 până în 2016, și include toate accesoriile necesare pentru o aventură off-road.

Pentru a sărbători lansarea setului, Grupul LEGO a amplasat un Land Rover Defender clasic galben strălucitor în regiunea Highlands din Scoția, creând astfel  cel mai greu accesibil magazin LEGO din lume. De fapt, singura cale de acces este o pistă off-road extrem de dificilă, de aceea grupul LEGO a lansat această provocare către doi dintre cei mai curajoși aventurieri: Raha Moharrak, prima femeie din Arabia Saudită care a escaladat Muntele Everest și Cele Șapte Vârfuri, și pe Aldo Kane, un aventurier scoțian, expert în ceea ce privește locurile extreme. Cei doi sunt într-o ascensiune antrenantă pentru a ajunge la îndepărtatul magazin LEGO, dar și pentru a fi primii care construiesc noul set. Dar cine va fi primul?

Cei doi sunt surprinși într-un videoclip în parcursul lor pe terenurile din regiunea Highlands, pe drumuri noroioase, accidentate și confruntându-se cu obstacole înainte de a se întrece în construirea noului set de 2.336 de piese în condiții meteorologice dificile. Pe de o parte Raha Moharrak este o fiică a deșertului, extrem de competitivă care construiește seturi LEGO în mod regulat, în timp ce Aldo Kane are avantajul meleagurilor natale, însă se va confrunta cu prima sa construcție LEGO în peste 30 de ani. Provocarea care include atât aventură cât și joacă, nu va fi completă până când ultima cărămidă nu se regăsește la locul ei!

La baza aventurii stă setul LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90, cu cromatică emblematică verde Land Rover. Fiind o replică fidelă a clasicului model Defender, setul cu format doi în unu le permite atât fanilor LEGO cât și celor pasionați de automobile să construiască și să expună modelul standard, înainte de a intra în modul aventură și de a personaliza setul cu accesorii precum portbagaj pentru plafon, snorkel auto, bara de protecție frontală off-road și troliu funcțional, bare laterale, set de instrumente, un extinctor și plăci de tracțiune pentru traversarea noroiului și a nisipului și multe altele. Modelul Defender are în spate 75 de ani de expediții pe teren. Recognoscibil instant datorită designului, Land Rover Defender are un record unic de aventură, dar și de activități umanitare și de muncă asiduă.

"Transpunerea emblematicului Land Rover Defender clasic sub formă de cărămizi LEGO nu a fost o provocare ușoară. Acest autoturism prestigios te poate duce oriunde, așa că în timpul procesului de design am vrut să insuflăm setului LEGO acest sentiment de aventură. Formatul doi în unu înseamnă că poți folosi toate accesoriile, fie că vrei să te întreci prin Scoția precum aventurierii noștri Raha Moharrak și Aldo Kane, să navighezi prin apă sau chiar pe dune de nisip. Abia așteptăm să vedem reacțiile fanilor.", a declarat Kurt Kristiansen, LEGO Design Master.

Vorbind despre aventura ei LEGO, Raha Moharrak a spus: "Am fost foarte încântată când Grupul LEGO m-a rugat să fac parte din această campanie. Construiesc cel puțin un set LEGO în fiecare lună, așa că această colaborare cu cele două branduri a fost o aventură epică. De la întrecerea prin Highlands într-un Defender clasic, la încercarea de a fi prima care trece pragul celui mai greu accesibil magazin LEGO din lume la faptul că am fost printre primii care au construit noul set, întreaga aventură fost un vis devenit realitate."

"A fost pentru prima dată după mulți ani când am construit un set LEGO, dar eram destul de încrezător că voi stăpâni aspectele legate de condus ale provocării - la urma urmei, am crescut în Highlands, așa că am folosit acest aspect în avantajul meu. În ciuda acestui fapt, terenul accidentat și condițiile de gheață au reprezentat o adevărată aventură! Cred că partea mea preferată din întreaga experiență a fost faptul că eu și Raha am devenit prieteni. Asta și faptul că ne-am jucat cu noul set LEGO - este destul de spectaculos!" , a spus Aldo Kane.

Setul LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90 este disponibil începând cu 1 aprilie 2023 prin intermediul magazinelor LEGO și lego.com/Defender la prețul recomandat de 1199 RON.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE DESPRE PRODUS: LEGO® ICONS 2023 Land Rover Defender 90 (SKU: 10317)

  • Vârstă – 18+
  • Fiecare model măsoară (fără accesorii):
    • Inălțime: 16 cm
    • Lățime: 16 cm
    • Lungime: 32 cm
  • 2,336 de piese
  • Preț: 1119 RON
  • Principalele funcții și caracteristici includ:
  • Direcție complet funcțională
  • Construcție "doi în unu" care poate fi personalizată în versiunea pe care o preferați - fie standard, fie complet pregătită pentru off-road.
  • Uși și capotă funcționale
  • Două opțiuni diferite de motorizare
  • Trei opțiuni diferite de capotă
  • Suspensie funcțională și detalii interioare apropiate de modelul real
  • Printre elementele și personajele cheie se numără:
  • Anvelope de rezervă
  • Portbagaj de acoperiș cu lumini de lucru suplimentare
  • Snorkel pentru motor
  • Bara de protecție frontală off-road cu protecție suplimentară și un troliu de lucru
  • Șine laterale, jerrycans, o cutie de scule și un cric, o lopată, un târnăcop, un ciocan și un topor, un extinctor și plăci de tracțiune pentru traversarea noroiului și a nisipului

Misiunea Grupului LEGO este de a inspira și dezvolta constructorii de mâine prin puterea jocului. Sistemul LEGO in Play, ce are la bază cărămizile LEGO, le permite copiilor și fanilor să construiască și să reconstruiască orice își pot imagina.  

Grupul LEGO a fost fondat în Billund, Danemarca, în 1932 de Ole Kirk Kristiansen, numele fiind derivat din cele două cuvinte daneze LEg GOdt, care înseamnă „Joacă bine”. LEGO Group este în continuare o companie de familie, cu sediul în Billund. Cu toate acestea, produsele sale sunt acum vândute în peste 130 de țări din întreaga lume.  

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related