Michael Leander, speaker la "Power Up Your Direct & Digital Marketing Workshop" organizat pe 1 iulie la Intercontinental

Michael Leander va participa la prezentarea cursului “Power Up Your Direct & Digital Marketing Workshop” organizat de Markedu pe 1 iulie (orele 9:00 – 14:00) la hotel Intercontinental, informeaza un comunicat emis de Markedu. Michael Leander va impartasi experientele si cunostintele sale despre marketingul direct, digital si social media.

Presedintele FIMAC – Federation of European Direct Marketing’s Interactive Council, Michael Leander, va participa, alaturi de experti locali si internationali, la seminarul intensiv unde va povesti despre experienta dobandita ca ‘avocat’ al ‘permission marketing’-ului.

“Feedback-ul pe care l-am primit de la cursantii din alte tari imi indica ca tehnica mea de predare va functiona excelent si in Romania. Sa stii cum sa construiesti o strategie corecta, cum sa executi, sa monitorizezi si sa imbunatatesti in marketingul direct si digital a devenit din ce in ce mai important pentru marketeri si nu in ultimul rand si pentru specialistii  in media marketing”, a declarat Michael Leander (Presedinte FMAC).

Michael Leander a sustinut seminarii si conferinte in peste 25 de tari, a consiliat clienti international precum L’Oreal, Maersk, Carlsberg, Philips, IBM, GE, Bang & Olufsen, dar si lideri locali din domenii precum telecomunicatii, asigurari, retail, IT si publishing.

Mai multe informatii despre workshop puteti gasi pe site-ul dedicat.

Fanii paginii SMARK de pe Facebook pot beneficia de un discount de 25% la inscriere. Aflati aici cum anume.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

Ribeiro Joao
acum 12 ani
To learn more about the workshop follow this link:

http://markedu.com/bucharest/power-up.html

Ribeiro Joao
acum 12 ani
The Power Up Your Direct and Digital Marketing Workshop is kindly supported by ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct


Branded


Related