Editia a patra Marketing 360 are loc in perioada 21 - 22 iunie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Evensys organizeaza Marketing360 – editia a patra. Evenimentul, a carui tema centrala este relatia brand – consumator, va avea loc in perioada 21 – 22 iunie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, informeaza un comunicat emis de Evensys.

Prima zi cuprinde 4 sesiuni de conferinte in care se va discuta despre cele mai noi instrumente si idei pentru optimizarea campaniilor, solutiile pentru cele mai des intalnite provocari ale marketerilor si tacticile pentru construirea strategiilor de promovare.

Cea de-a doua zi cuprinde workshopurile "Digital Masters. Online Marketing 101” si "Insights Marketing to Women”. Primul workshop are ca scop prezentarea generala a instrumentelor de marketing digital si a utilizarii lor in cadrul strategiilor de marketing, celor care activeaza de curand in sfera digitalului. In cadrul celui de-al doilea workshop vor fi prezentate solutii rapide si eficiente pentru fidelizarea consumatorului feminin concepute pe baza comportamentui si a cerintelor targetului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related