Budweiser ofera bere gratis daca temperatura depaseste 20 grade. Doar in Irlanda

Producatorul de bere Budweiser va oferi consumatorilor o bere gratis in cazul in care temperatura aerului va depasi 20 de grade Celsius, campanie derulata doar in Irlanda, informeaza marketingmagazine.co.uk.

Gratie aplicatiei Budweiser Ice Cold Index, dezvoltata de agentia de creatie DDB UK, consumatorii primesc oferte de care pot beneficia in cele peste 2.500 de unitati participante din Irlanda. Astfel, daca temperatura trece de 20 de grade Celsius, Diageo, care vinde Budweiser in Irlanda sub licenta Anheuser-Busch InBev, va oferi consumatorilor o bere gratis.

Daca temperatura este de 18 sau 19 grade, acestia vor beneficia de o reducere de pret de doi euro. Discountul este de doar un euro daca temperatura este de 16 sau 17 grade. Consumatorii pot beneficia de acest avantaj intr-o zi anume, denumita “Index day”, si numai in intervalul orar 1pm si 11.59pm. Acestia trebuie sa descarce de pe internet un voucher digital, iar aplicatia le va furniza apoi un cod care trebuie folosit in doua minute, altfel va expira.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related