Microsoft ramane cu Universal McCann doar pentru pietele din afara Americii de Nord

Microsoft, care are un cont de media estimat la un miliard de dolari, a ales cele doua agentii de media cu care va lucra in continuare: Starcom MediaVest, care se va ocupa de strategie si planning pentru piata locala, si Universal McCann, care va administra in continuare contul de media planning si buying din afara Americii de Nord, potrivit Ad Age. Starcom MediaVest se va ocupa de pietele din SUA si Canada, iar Universal McCann va administra 35 de piete din afara Americii de Nord.

"Ne dorim sa lucram cu Starcom pentru a descoperi modalitati interesante si originale de a livra content creativ clientilor nostri, in mediul dinamic din ziua de azi. Universal McCann ramane o componenta valoroasa a strategiei noastre si va continua sa administreze contul de media planning si buying din afara Americii de Nord", se arata in comunicatul Microsoft.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related