Lowe PR se afiliaza la GolinHarris

Lowe PR s-a afiliat la reteaua internationala GolinHarris, potrivit unui comunicat al agentiei. In urma afilierii, Lowe PR devine GolinHarris Bucuresti. Discutiile cu biroul din Romania au fost initiate in urma cu un an si jumatate, iar contractul de afiliere a fost semnat la sfarsitul lui 2010.

Acesta este primul birou pe care compania americana il deschide in Europa de Est, agentia urmand sa fie coordonata regional de biroul din Londra al GolinHarris si va fi condusa de Hortensia Nastase (Managing Partner, GolinHarris Bucuresti).

"In ultimii doi ani am deschis birouri in Paris si Stockholm, am numit o noua conducere in Germania, am incheiat un parteneriat strategic cu Rekta Communications in Turcia si ne-am dezvoltat semnificativ business-ul in UK, a declarat Matt Neale (Co-Managing Director, GolinHarris Europe).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related