Digital Marketing Forum: Cum ajungi la stapanul absolut al marketingului digital, clientul

o analiza de Dinu Boboc

"Cum putem sa crestem eficienta bannerelor?", "Cum marim ROI-ul?", "Care este targetul nostru?", "Ce fac, de fapt, utilizatorii pe internet?", "Ce vor ei de la noi?", "De ce investim in social media?" au fost doar cateva dintre intrebarile, retorice sau nu, cu raspuns mai mult sau mai putin clar, care s-au pus la cea de-a cincea editie a Digital Marketing Forum, eveniment organizat de Evensys. Intrebari care arata preocuparea intensa a tuturor jucatorilor de a ajunge sa-l inteleaga si sa-l satisfaca pe stapanul absolut al marketingului digital: clientul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related