Agentia Create Direct a obtinut 4 premii in cadrul Direct Hit 2010

Create Direct a obtinut 4 premii in cadrul Direct Hit 2010, competitie internationala de marketing direct desfasurata in perioada 2-4 iunie. Premiile au fost obtinute pentru trei campanii: Microsoft - Misiunea mea (Premiul 1 si Centura neagra in categoria Direct Marketing); Microsoft – Da viata PC-ului tau (Premiul 2 in Categoria B2B); UNICEF – Cutia de donatie (Premiul 2 in Categoria B2C, Premiul publicului).

„Premiile castigate de Create Direct in Ucraina demonstreaza atat dezvoltarea marketingului direct in Romania, cat si calitatea solutiilor propuse, in conditiile in care discutam despre o industrie relativ noua. Desi nu beneficiem de bugete dedicate de marketing direct ca in alte tari est-europene care aloca acestui segment resurse semnificativ mai mari, reusim sa livram partenerilor nostri campanii remarcabile care aduc rezultate foarte bune” - Cosmin Lacatusu, director executiv Create Direct.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related