6 specialisti straini prezenti in cadrul Digital Marketing Forum 2010

In cadrul Digital Marketing Forum 2010 vor fi prezenti 6 specialisti cu experienta internationala in dezvoltarea de strategii digitale, potrivit unui comunicat de presa.

Evenimentul va beneficia de know-how-ul oferit de: Wim Vermeulen (Director of Digital Innovation, Ogilvy Group CEE Europe), cu o experienta de 21 ani in publicitate, marketing si Internet; Steffen Ehrhardt (Product Specialist & Project Manager Emerging Markets, Google), implicat in sustinerea de trainguri dedicate portofoliului de produse Google; Ed Flower (Head of Mobile, Omnicom Media Group) specialist ce a dezvoltat in new media campanii pentru British Airways, British Telecom, Heineken, IKEA si Vodafone; Marcin Grodzicki (Business Developer, AdTaily), practician interesat de zona startup-urilor online; Ray Moore (Creative Director, Kondiment), coordoneaza activitatea departamentului de creatie pentru birourile din Romania si Armenia; Grant McKenzie (Marketing Vice-President, Ursus Breweries), are o experienta de peste 13 ani in marketing, lucrand de-a lungul timpului pentru companii precum SABMiller si Mars Inc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related