S-a incheiat a doua editie a conferintei Marketing 360

In cadrul celei de-a doua editii Marketing 360, eveniment ce a avut loc pe 19 noiembrie la Crowne Plaza Hotel, 30 de specialisti au discutat despre noile tendinte si provocarile actuale ale industriei de profil, conform unui comunicat de presa.

In prima sesiune Manuela Necula (CEO, Ogilvy Group Romania), Shachar Shaine (President URBB & Carlsrom Beverage), Aneta Bogdan (Managing Partner, Brandient), Mihai Ghyka (Eisenhower Fellow 2009) si Bogdan Naumovici (Creative Director, 23 Communication Ideas) au vorbit despre marketingul eficient pe timp de criza.

In a doua sesiune, 5 specialisti straini ce activeaza pe piata din Romania - Grant McKenzie (Marketing Vice-President, Ursus Breweries), Steve Clay (Executive Creative Director, Lowe & Partners Romania), Shuja Shaikh (Managing Partner, Kubis Interactive), Tzafrir Granat (Marketing Vice-president, Muller Romania) si Stephanie Jackson (Senior Director, Online Services, Vodafone Romania) – au propus abordari creative pentru regandirea strategiilor de marketing in 2010.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related