Leo Burnett Group vrea sa se extinda spre digital

un interviu cu Stefan Iordache, COO Leo Burnett Group

Grupul Leo Burnett s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani de zile in Romania, in momentul de fata cuprinzand agentiile Leo Burnett & Target (ATL, BTL), Starcom MediaVest Group (media), 23 Communication Ideas (shop de idei), The Practice (PR), iLeo (marketing interactiv) si TruMedia Research (research). Stefan Iordache, COO Leo Burnett Group declara insa ca nu se vor opri aici. Curajos sau doar inspirat? Ramane sa vedem in lunile care vor urma.

Romanita Oprea: 2009 inca este un an de provocare pentru piata de publicitate. Cum v-ati pregatit pentru a nu va lovi criza?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related