Vanzarile IKEA au crescut cu 7%

In anul de catalog IKEA 2009, inceput la 1 septembrie 2008 si incheiat pe 31 august 2009, magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa a vandut peste 13 milioane de produse, asigurand o crestere a vanzarilor cu 7% fata de anul precedent, potrivit unui comunicat de presa.

Peste 3 milioane de oameni au cumparat produse in valoare totala de 377,9 milioane de RON. Aproximativ 60% din produsele vandute de magazinului IKEA au fost produse de mobilier.

„In primele sase luni din perioada de referinta am inregistrat o crestere in RON cu 20% fata de aceeasi perioada a anului precedent de catalog, in timp ce in ultimele 6 luni, am avut o scadere cu 6%. Fluctuatiile cursului valutar, greu de controlat, ne afecteaza, intrucat majoritatea produselor din magazinul IKEA sunt importate. A fost o perioada in care ne-am intarit convingerea ca numai lucrand din ce in ce mai bine, mai eficient, cu si mai multa atentie la costuri si la nevoile clientului, vom reusi sa ne indeplinim misiunea de a contribui la crearea unei vieti de zi cu zi mai bune pentru cat mai multi oameni”, a declarat Cornel Oprisan, Retail Manager IKEA Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related