Zenith Media a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 62,6 milioane de euro

Potrivit RECMA Global Billings Rankings si raportului de bilant pe anul 2008 eliberat de Ministerul Finantelor, Zenith Media a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 62,6 milioane de euro, anunta un comunicat de presa.

Datele inregistrate plaseaza Zenith Media pe primul loc in topul agentiilor de media. “2008 este al treilea an cand Zenith Media conduce topul agentiilor de media. Multumiri clientilor nostri. Caci suntem aici datorita lor. Si datorita unei echipe performante si pasionate. In conditiile unei competitii extrem de agresive. Nu ne-am propus sa fim cea mai mare agentie, am facut totul sa fim cei mai buni. Si vom ramane cei mai buni. E o promisiune pe care o fac clientilor nostri de azi si din viitor” a declarat Maria Tudor, Managing Director Zenith Media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related