Plus acorda contul sau de media agentiei Propaganda

Plus, reteaua de magazine de tip discount, a incredintat contul sau de media agentiei Propaganda, dupa organizarea unei licitatii la care au mai participat Universal McCann si Mediaedge:Cia, potrivit unui comunicat de presa.

Svetlana Bulacu, Media Director la Propaganda, a declarat: „Suntem fericiti sa lucram alaturi de colegii nostri de la creatie pentru contul Plus. S-a realizat o legatura foarte buna intre abordarea de media si campania creativa, lucru care a aratat ca Propaganda are o strategie globala apreciata”.

Propaganda mai furnizeaza pentru Plus serviciile de strategie, creatie, client service si productie pentru toate actiunile ATL si BTL.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related