Cristina moare in 30 de zile si tu nu poti face nimic!

un editorial de Catalin Rusu, Creative Director & Managing Partner Rusu+Bortun Brand Growers™

In ultima vreme, vad din ce in ce mai multi oameni tineri si foarte tineri parasindu-ne industria. Sau ii vad ca au in plan sa se dezbare cu prima ocazie de marketing sau advertising. Poate-i o generalizare magica, dar am impresia ca-s mai interesanti decat cei care vor sa ramana. In fine, e destul de ingrijorator ca industria noastra a inceput sa-si piarda sex appeal-ul, sa-si arate ridurile, celulita, ca sa nu mai vorbim de narav. Unde-i mirajul de altadata? Nu pot sa uit ca-n anul I, in Club A, faceam ce faceam si ziceam ca-s copywriter (junior, dar preferam sa nu dau detalii) inainte sa-mi rostesc numele. Macar de dragul argumentatiei, sper sa nu fi fost singurul ciudat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Rusu+Bortun Brand Growers

Rusu+Bortun Brand Growers este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Din 2008,  integreaza servicii de branding, advertising si digital (prin Rusu+Bortun Cyber Growers) pentru a sustine... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Sectiune


Comentarii

Alexandru Haivas
acum 10 ani
foarte frumos spus!
Doina Martin
acum 10 ani
"De data asta, facem ceva fara scopul de a creste cota de piata a serviciului Bla, sau CSR-ul corporatiei Bla" ... jos palaria :)... sper Cristina sa reuseasca
Eliza Ioanas
acum 9 ani
a reusit ? mai traieste sau a fost in zadar?
Catalin Rusu
acum 8 ani
http://cristinalilianadinu.blogspot.com/


Branded


Related