Team Romania

Team Romania

Un editorial de Lorand Balint, Head of Brand Communication, Leo Burnett

Ce ar fi daca in loc sa comunicam marca Romania, am construi marca “echipa Romaniei de gimnastica feminina”? Daca am reusi sa construim pe acest punct tare al tarii noastre si sa facem in asa fel incat toate valorile asociate gimnasticii sa fie asociate Romaniei? Vorbim despre eleganta, creativitate, putere, respect, pasiune si determinare – lucruri care nu ar putea decat sa ajute pozitiei Romaniei in lume.

Cand vorbesti despre marca Romania, te izbesti de doua probleme fundamentale: 1. produsul Romania a carui experimentare ar contrazice instantaneu aproape orice s-ar zice despre el & 2. competitia acerba pentru atentia oamenilor si dorinta redusa a acestora de a invata lucruri despre tari straine (faptul ca doar 4% dinte romani pot numi tarile care au iesire la Marea Neagra zice totul; nu vad de ce strainii ar fi altfel).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Campanii

Oameni

Sectiune


Comentarii

Iulian Acatrinei
acum 14 ani
super tare ideea..

Insa nu la fel ca ideea aia cu Romania,tara tuturor posibilitatilo0r pt infractori



Branded


Related