Banca Romaneasca are un nou PR

Banca Romaneasca, unul dintre principalii competitori din industria bancara locala, a ales agentia de relatii publice Rogalski-Grigoriu pentru gestionarea contului de PR al companiei.
Echipa Rogalski-Grigoriu va asista Banca Romaneasca si in derularea campaniilor de PR online si PR intern. In plus, o atentie sporita va fi acordata strategiei de crisis & issues management, esentiala pentru a face fata cu sucess provocarilor anului in curs pentru piata bancara romaneasca.
“Criteriile noastre de selectie au fost indeplinite de catre agentia de PR, aspect esential in alegerea pe care am facut-o. Suntem increzatori in stabilitatea si durabilitatea parteneriatului pe care Banca Romaneasca l-a incheiat cu Rogalski-Grigoriu. Cu siguranta, vom reusi sa ne consolidam in continuare imaginea in piata, iar punctul nostru de vedere va fi mult mai clar exprimat in relatia cu publicul”, a declarat Lakis Couninis, director executiv retail si retea al Bancii Romanesti.
Cu un capital social de peste 200 milioane Euro si o retea nationala formata din 150 de sucursale, Banca Romaneasca are 16 ani de activitate pe piata bancara din Romania.
In octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpAƒrat pachetul majoritar la Banca Romaneasca, detinand in prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt actionar important este Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) care detine 10,21% din capitalul social al bancii. In prezent, NBG este banca cu cele mai mari lichiditati din sud-estul Europei, fiind lider de piata in Grecia din punct de vedere al depozitelor atrase. National Bank of Greece este cel mai vechi si cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat in anul 1841 si listat la Bursa de Valori din Atena inca din anul 1880. Incepand cu Octombrie 1999 este listat si la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experienta de peste 160 de ani, cu o puternica prezenta internationala prin cele peste 1.700 unitati bancare. Dintre companiile reprezentative aflate sub controlul National Bank of Greece in Romania se mai numarAƒ: ETEBA Romania, Garanta AsigurAƒri AYi NBG Leasing.
Rogalski Grigoriu Public Relations este o agentie specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor. Creata ca o initiativa antreprenoriala a cinci parteneri, Dragos Grigoriu, Vlad Grigoriu, Eliza Rogalski, Simona Dan si Florina Varzariu, si avand acces la toate resursele de strategie, research, creatie, media si productie ale agentiei mama, TEMPO, echipa Rogalski Grigoriu are experienta a zece ani de specializare in domeniul Relatiilor Publice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune



Branded


Related