Articolele de imbracaminte/incaltaminte si produse electronice, in topul cumparaturilor online

Potrivit unui studiu derulat de Daedalus Millward Brown in perioada noiembrie 2011 – ianuarie 2012, articolele de imbracaminte/incaltaminte si produsele electronice sunt preferatele utilizatorilor de internet din Romania cand vine vorba de cumparaturile online, urmate de plata facturilor la diferite utilitati, informeaza un comunicat emis de 2Parale.

“Studiul despre barierele de achizitie online a produselor si serviciilor in Romania” arata ca aproape 82% dintre cumparaturi au fost efectuate de pe site-uri romanesti, iar restul de pe magazine online din strainatate. Conform cercetarii, 48% dintre cei care au achizitionat produse online in ultimele 6 luni au avut un buget intre 100 si 500 de euro pe parcursul perioadei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related