Andrei Lascut (Brand Manager Grolsch): “Publicitatea clasica nu este modul prin care consumatorii de Grolsch pot fi atinsi”

Andrei Lascut (Brand Manager Grolsch): “Publicitatea clasica nu este modul prin care consumatorii de Grolsch pot fi atinsi”

Andrei Lascut ocupa de 6 luni pozitia de Brand Manager Grolsch, anterior el detinand timp de doi ani si jumatate functia de Junior Brand Manager URSUS.  Printre responsabilitatile sale de brand manager  se numara: coordonarea, dezvoltarea si implementarea strategiei de brand si a planului anual de activitati, managementul executiei campaniilor si al echipelor de comunicare, managementul bugetului de brand si dezvoltarea strategiei de pricing si a celei de media.

Brandul Grolsch, de care Andrei este responsabil, apartine categoriei de bauturi alcoolice, fiind pozitionat pe segmentul International Premium. Care este publicul tinta Grolsch, ce campanii s-au derulat in 2011, dar si prin ce se defineste personalitatea brandului, puteti citi in cele ce urmeaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related