Produsele Philips, Nivea si Braun, preferatele arabilor in 2012

Dupa 25 de ani de activitate in 36 de tari, "Product of the Year", un premiu independent care recunoaste excelenta in calitate si inovare in sectorul FMCG, a fost lansat anul acesta si in Emiratele Arabe Unite (UAE), informeaza PR Newswire. Eticheta "Voted Product of the Year", recunoscuta la nivel mondial in 36 de state, ajuta consumatorii locali sa identifice cele mai inovative produse noi la raft.

Castigatorii editiei Product of the Year UAE 2012 au fost desemnati pe baza voturilor primite de la 800 de consumatori din UAE pentru 16 categorii.

Din randul brandurilor participante, Philips Electronics a castigat 2 premii - la categoria aparate de bucatarie Philips AirFryer a fost desemnat produsul anului 2012, iar Philips Senso Touch 3D a castigat la categoria ingrijire pentru barbati. Pentru aparate de par Rowenta Curl Activ este produsul anului 2012, Braun Silk-epil-Dual Epilator este castigator la categoria solutii de indepartare a parului, Dove Nourishing Oil Care pentru categoria ingrijirea parului, iar L’Oreal Paris Excellence pentru categoria colorarea parului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related