Monica Jitariuc devine partener in cadrul The Practice

Monica Jitariuc, care a venit in echipa The Practice in septembrie 2010 pentru a dezvolta divizia specializata in Social Media, a devenit asociat si detine 5% din companie, informeaza un comunicat emis de agentie. Ea se alatura astfel celorlalti asociati ai firmei: Oana Bulexa (Head of PR Department, The Practice), Gabriela Lungu (Managing Partner, The Practice), Stefan Iordache (COO, Leo Burnett Group), Roxana Dumitru (Managing Director, Leo Burnett).

In timp ce Monica Jitariuc ocupa pozitia de Head of Social Media Department, departamentul a crescut la 4 oameni, un portofoliu de peste 10 clienti si mai multe campanii vizibile si eficiente, dintre care 8 au primit nominalizari si premii la competitiile din tara si strainatate. Business-ul de social media al The Practice se ridica astazi la peste 20% din veniturile agentiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated